Terminator Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Terminator Imię: Karol Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jako iż arenka zalicza powrót to ja równie dobrze mogę razem z nią, na forum jestem od dawien dawna, znam społeczność, jestem staranny w tym co robię, w przeszłości nikt narzekał na mnie za to jak pełniłem swoje funkcję. Doświadczenie w moderowaniu: Pełniłem przez długi czas funkcję moderatora tutaj w przeszłości oraz na innym forum Ile czasu poświęcam forum dziennie: W zasadzie to przesiadywać mogę w każdej chwili jak mam pod ręka telefon Coś o sobie: Jestem osobą miłą, opanowaną, godną zaufania, pomocną oraz bezstronną (nic sie nie zmienilo xD), nie jestem osobą ktorą idzie sprowokować. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Moderator, Major admin, Grafik, Admin przeróżnych serwerów Kontakt: Discord, Steam, Forum Edytowane 10 Czerwca 2024 przez Terminator 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 tak -doświadczenie -ogarnia Cytat Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Moderator, Major admin, Grafik, Admin przeróżnych serwerów ^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 O tutaj mamy eliganckiego kandydata na moderatora ofc ze na Tak +pomocny +ogar +doświadczenie jest +miły +sigma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 11 Czerwca 2024 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Brak aktywności przez ostatnie półtorej roku, brak postów w ostatnim czasie (po Powrocie ArenySkilla). Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi