Skocz do zawartości

Podanie ubt

Udostępnij

ProGram

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) ProGram
Imię: Kacper
Dlaczego ja mam otrzymać rangę AC / UB Team?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Witam, na serwerach ArenySkilla gram już około 5lat,jako iż wróciło jb i duża część graczy to patrząc na to, co działo się na starym jb to będzie dużo skarg które trzeba rozpatrzyć, więc chciałbym pomóc w rozpatrywaniu skarg na graczy oraz pomóc opanować serwer tak, żeby nie było na nim ludzi niszczącym innym rozgrywkę. Ostatnio mam dużo wolnego czasu, który fajnie by było w coś zagospodarować. Jestem miłą, bezkonfliktową osobą która stara się pomagać  tak jak potrafi. W przypadku dołączenia do ubt mogę zagwarantować dużą pomoc, aktywność, zaangażowanie oraz bezstronność. Mam nadzieję, że dajcie mi się wykazać. Pozdrawiam
Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Za czasów starego cs'a jako admin jb oceniałem bardzo dużo demek
Jak długo gram w CS:GO?:  około 7lat a w cs2 od wyjścia
Ile czasu poświęcam forum dziennie:  2-3h dziennie ale jeśli skarg będzie dużo, jestem w stanie poświęcić więcej czasu
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/5
Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) stimka
Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować)dc:program23234234,steam wyżej,forum

• Administrator Forum

Póki co @ DOMINO jeszcze demek nie ogarnął, więc nie miałbyś na czym operować.

Będzie ogłoszenie, gdy pojawią się demka i wtedy rekrutacja na ubt zostanie otwarta.

Podanie odrzucone

Aplikacja została odrzucona.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności