Gawron Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nick: (l Havke Imię: Kacper Wiek: 14,5 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Ponieważ jest juz ma) o act, chciałbym pomóc w zwalczaniu cziterów. Czy miałeś styczność z sourcebans?: nie Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 50%Czy grałeś kiedyś na cheatach? Nie Jak długo gram w CS:GO?: 1470hIle czasu poświęcam forum dziennie: 1-2h Znajomość SM: 4/10Identyfikator Steam: STEAM_0:0:204906251Kontakt: forum, discord, steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 14,5 i 50% no to chyba dostałeś się. Nie spełniasz wymagań i nie jesteś ogarniętą osobą. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na NIE -wiek - umiejętność oceniania cheaterów powinna być większa niż 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4n4tyK. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na nie -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruś Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na nie -wiek -czas gry, uważam że osoby które mają około 500-2500h nadal będą popełniać błędy w odróżnieniu haxa -ocena cheatera -nie grałeś na haxach więc możesz nie znać typowych zachowań cheatera których nie widać z 3 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Sorry, ale bardziej próbuj to UBT niż ACT Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 ACT nie jest dla ciebie, na twoim miejscu sprobowalbym bardziej do UBT. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 13 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na nie, powody zostały już podane w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 chce zobaczyć jak ocenia demka NA TAK XDXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jesteś nie ogarnięty. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nie nadajesz się do ACT, patrząc na twoją doświadczenie, które jest słabe, nie rozpoznasz cheatera, który się dobrze kryje. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Emm we juz sobie daj spokoj mejbi? Lecisz po każdą rangę tylkp by jakiś kolorek mieć fajny a na prawie żadnej się nie znasz. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 @NTM jest lepszym kandydatem na to, na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na nie -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Na nie -wiek -mało przekonujące podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imigrant Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Na nie. -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 13 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nie spełniasz wymagań, posty/wiek. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi