TiFu Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Nick: TiFU Nick oskarżonego: easy Serwer: mc Opis sytuacji: Admina easy wykorzystuje przywileje admina. Lata sobie na fly żeby znaleść jakieś miejsce, dowiedziałem się też, że rozwalili na gildie zapewne najlepszy admin easy nie umiał znaleść naszej gildi sam to musiał użyć i admina i się do nas tepać nie wiem czy to przypadek, że z dupy on się do nas tepnął i po 2 godzinach gdy są problemy serwera i połowa graczy nie może wejść + Logi mogą to potwierdzić, że odpalasz fly bez powodu po czym nagle gildie przenosicie. Serwer: mc Dowody: mogą to potwierdzić osoby takie jak yamakashi i proto + logi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 1. Źle napisałeś mój nick 2. Ranga wyższa dała możliwość, że admini mogą używać /v, więc nie widzę problemu w tym (mogliście nie dawać dostępu do tej komendy) 3. Nie obchodzi mnie jakieś zdanie osoby, która miała perma na forum jako dowód (daj lepszy, bo słabo trochę) 4. " odpalasz fly bez powodu po czym nagle gildie przenosicie" skąd wiesz, że bez powodu? Logi pokażą, że wpisywałem /v parę razy, a nie pokazują do jakiego czynu. Może kogoś sprawdzałem? Wyjaśniłem wszystko nie będę Ci odpisywać na dalsze posty, bo nie macie nic na mnie. A widzieć to ja mogę dużo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 1. W ch*ju mam to czy dobrze czy źle napisałem twój nick każdy wie o kogo chodzi przecież. 2.Dali ci dostęp do tej komendy abyś mógł obserwować jakiś cheaterów, a nie żeby latać na fly'u i szukać terenu na gildie. 3.Yamakashi który cię obserwował to wystarczający dowód, abyś dostał chociażby degrada. Na nas wtedy też nie było dowodu tylko ktoś tak powiedział, że coś zrobiliśmy. 4. Z tego co się dowiedziałem pisałeś z jakimś kolegą z twojej gildi, że musicie przenieść gildie po czym odpalasz /v i szukasz terenu i nagle gildia przenoszona.Jakbyś kogoś sprawdzał to może byś za tą osobą latał a nie po mapie? Tak samo do osoby z naszej gildi tepnąłeś się na 10 sekund a po 2 h mamy rozjebaną gildie, to przypadek? W 10 sekund sprawdziłbyś 7 osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Wtrącę tu swoje 3 grosze jako ,że jestem zaufaną osobą oraz nie mam powodów do żadnego kłamania. Logi wyraźnie wykazują ,że od 23:50 11.04.2019 r. - do 00:19 12.04.2019 r. niejednokrotnie użyłeś komendy /v . Teleportowałem się do ciebie 4x razy i widziałem jedynie jak lecisz i szukasz jakiegoś miejsca. W pewnym momencie zatrzymałeś się i przeteleportowałeś do siebie 3 osoby mianowicie: @Koncu , @KieewDoo oraz @"✪ rudyBiceps ツ" Wracając do twojego argumentu: 15 minut temu, easyy napisał: 2. Ranga wyższa dała możliwość, że admini mogą używać /v, więc nie widzę problemu w tym (mogliście nie dawać dostępu do tej komendy) Została ona nadana adminom w jednym konkretnym celu, a mianowicie do sprawdzania innych graczy nie do latania sobie po mapie i szukania nowego cuboida. Po ostatniej akcji @ Deshayierena serwerze pojawia się error, który uniemożliwia niektórym graczom wejście na serwer, więc nie mogłeś nikogo sprawdzać jak mówisz o tym w swoim 4 argumencie. 15 minut temu, easyy napisał: 4. " odpalasz fly bez powodu po czym nagle gildie przenosicie" skąd wiesz, że bez powodu? Logi pokażą, że wpisywałem /v parę razy, a nie pokazują do jakiego czynu. Może kogoś sprawdzałem? Od tamtej pory jedynie jakiś TiCzard, który był AFK przez x czasu znajdował się na serwerze oraz ty i członkowie gildii to której należysz. Jestem zdecydowanie za twoją degradacją jednak poczekam jeszcze do rana, aż @ Deshayierebędzie online i sobie o tym porozmawiamy. Tymczasem proszę o zaprzestanie dalszych wypowiedzi i robienie spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Cytat Wyjaśniłem wszystko nie będę Ci odpisywać Widać, że to nie ma sensu, bo spinasz się jak dziecko 1. Mnie to obchodzi 2. Mam dostęp do komendy /v, a nie /fly jak coś, więc nie wiesz czy sprawdzam czy latam 3. "Na nas wtedy też nie było dowodu" nie obchodzicie mnie. Podobno Yamakashi nagrał jak latam, więc czekam na ten filmik 4. "Z tego co się dowiedziałem pisałeś z jakimś kolegą z twojej gildi", ok. Czyli @ Yamakashijako opiekun podaje informacje, ponieważ nikogo nie było kto miał rangę wyższą, a ja to pisałem na pw ? Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez easyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (Tak na Marginesie) Nie "Jakiś" tylko jak już to zwracaj się do mnie z szacunkiem z łaski swojej. 2 Temat Ciebie nie dotyczy. Przez Pawel, 11 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 2. komenda /v daje ci automatycznie fly a yamakashi widział 4x razy jak sobie bez powodu latasz po mapie 3.kto ci powiedział, że to nagrał? Niema on obowiązku nagrywać cały czas Ciebie jest on rangą wyższą i on ma obowiązek pilnować swoich adminów czyli sprawdzać czy np: nie nadłużywasz tego admina, niema on obowiązku nagrywać wszystkiego tak jak ty nie masz obowiązku nagrywać cały czas graczy których sprawdzasz. 4. O co ci chodzi? Czy mi to dało jakieś korzyści w grze? Jak i tak nie moge na serwer wbić? Jest to informacja o którą go poprosiłem, abym mógł to umieścić w skardze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Krótka rozmowa i werdykt uzgodniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi