DroXi Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dlaczego mi cofnęło range? Miałem ponad 2400 pkt byłem 5-7 na serwerze, a teraz wszyscy leci od nowa. Nick DroXi Raz zrobilem se nawet ss tego. Na potwierdzenie można spytać kilku graczy z serwera, że miałem takie staty. Najbardziej szkoda tych godzin przegranych na to, aby wbić takie statystyki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Był reset punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DroXi Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Był już dawno... Mi tylko cofnęło teraz 13.01.2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 26 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Niestety nic z tym nie możemy zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 26 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi