realfejmior Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)Moje Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)Novu Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Novu Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) prowokacje,obrazy Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB Data i godzina zdarzenia:15:30 23.08 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) jb_georgia_paradise od poczatku do rundy w ktorej wyszedlem 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Pov fejmik za 4 dni: nie no nie mutuj ja tylko życzyłem mu śmierci xd 1 Spam Przez Tomgra, 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Novu 400m mute - prowokacje + obrazy, reklama innych serwerów. Novu gag 30m - prowokacje. Ps. Naprawdę asaso miałeś być opiekunem dr'ki ? 😂 Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi