yokey Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Rodzaj: (Nowa rzecz / Modyfikacja istniejącej rzeczy) Unban/ungag/unmute dla wszystkich graczy którym ban/gag/mute został nadany ponad 3 miesiące temu oprócz banów za cheaty Opis: (Opisz na czym ma polegać zmiana) Unban/ungag/unmute Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: pomoże w jakiś sposób naprawić aktywność serwerową w jakiś sposób da nową szanse dla graczy którzy grali tu dawno np. pół roku temu i by chcieli wrócić nie odpierdalać i pograć bo teraz nie ma aktywności gdy damy czystą kartę dla osób wszystkich ,które dostały perm bana/gaga/mute 3 miesiące przed to myślę że znalazły by się takie osoby ,które by zaczęły grać. Chodzi mi o stare osoby a nie o nowe bo nowe sprzed miesiące dwóch napewno nie zmienią swojego zachowania , a nawet nie zaszkodzi to serwerowi taki unban bo jak osoby będą odpierdalały to wrócą na swoje wakacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 W kwestii commsbansow wszelkie „stare” permy już zdjąłem. Do permow usiądę. Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi