Rastafari Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 nie bede sie rozpisywal, po prostu chce sie pozegnax i tyle, aktualne osoby ktore mi wpadly do glowy to @ Crayzies @ Sadystka i tyle bo nie chce mi sie kminic kogo mam tu wspomniec, z kim mialem okazje spedzic czas na forum / serwerach to pozdrawiam cieplo i eeeelo z areny byc moze i na stale zawijam(we will see), bo nie ciagnie mnie juz chec do grania w dodatku wyjezdzam niedlugo i od wrzesnia ogarniam powoli zycie wiec nie bylo sensu trzymac rang, buzi kazdemu i elo jeszcze @ naiz dxieki za pomoc w tym calym bagnie, jestem ci wdzieczny najbardziej za pomoc w tym wszystkim nie bede juz pewnie do nikogo z as sie odzywal wiec sie zegnam tutaj raz a dobrze i na tym sie skupmy, jeszcze raz buzka wszystkim i narka 1 7 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 zegnaj towarzyszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 35 minut temu, Rastafari napisał: aktualne osoby ktore mi wpadly do glowy to @ Crayzies @ Sadystka damn milutko Trzymaj się i powodzonka w żyćku!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 goodbye 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 xd elo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F0rsen Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Goodbye. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 4 godziny temu, Rastafari napisał: nie bede juz pewnie do nikogo z as sie odzywal wiec sie zegnam tutaj raz a dobrze i na tym sie skupmy, jeszcze raz buzka wszystkim i narka Nie zajrzysz? ale obiecujesz? DOBRA NARA 2 1 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Goodbye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPlasher Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Sat Goodbye👋🥺 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 papa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 xD 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Cześć, wielka szkoda, że przez niektórych musiałeś nas opuścić Spoiler Ekhem, ekhem @ inatimer 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi