antos Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) : nie gram 😜 Wiek: 18 3 najlepsze prace: (Mogą być linki lub załączniki) : 1 Spoiler 2 Spoiler 3 Spoiler 2 linki do zleceń: (Zlecenia na grafiki na naszym forum) 1 2 Używany program: (Programy graficzne jakich używasz) : photoshop Doświadczenie w grafice: (Jaki czas się tym zajmujesz, pracowałeś gdzieś, itp.) Zajmuje się tym od około 4-5 lat, wcześniej byłem tutaj grafikiem ale no czasowo nie wyrabiałem Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy, co Ci pomaga w robieniu grafiki) : Mam na imię Andrzej, uczęszczam do liceum o profilu mundurowym, interesuje się samochodami (klasykami), grami komputerowymi, motocyklami (motogp/enduro), w robieniu grafiki pomaga mi przede wszystkim dobra muzyka (a$ap), przede wszystkim traktuje to jako odskocznie od rzeczywistości a nie pracę czy coś na co nie mam ochoty, dlatego myślę że właśnie to mnie różni od innych obecnych grafików na tym forum. Edytowane 6 Lipca 2023 przez antos 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 44 minuty temu, antos napisał: uczęszczam do liceum o profilu mundurowym Na tak Prace sztos Doświadczenie Osoba która wkłada w to 100%, gdy prosiłem tylko o avatar to dostałem cały zestaw(baner, avatar, sygnatura) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 na tak prace doje$$ne szybko robi czemu nie , jest mało grafików a powinno ich być najwięcej . @pawel daj mu szanse plz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 na tak stara sie potrafi oro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Na tak, fajne prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 13 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Podanie przyjęte Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi