Diamont Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Typ Grafiki:(Avatar/sygnatura/banner/tapeta itp.) banner Tematyka:(Counter-Strike/GTA itp.) toyota supra mk4 Wymiary:(W pikselach) takie jak na banner Kolorystyka:(Jasna/ciemna itp.) obojętna Napis/y:(Co ma być umieszczone na grafice) Diamont Inne uwagi:(Zalecenia dla grafika) - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Jak coś do zmiany to zapraszam na pv https://imgur.com/a/RGkfcRJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Spoiler 3maj, jakbyś chciał to mogę od razu Ci cyknąć sygne i avatarek pod to ;pp Godzinę temu, antos napisał: Pokaż ukrytą zawartość 3maj, jakbyś chciał to mogę od razu Ci cyknąć sygne i avatarek pod to ;pp w zasadzie trzymaj od razu sygne oraz avatar ;pp sygna: Spoiler av: Spoiler w razie czego pisz priv ;pp 1 Połączyłem dwa posty w jeden! Przez Rastafari, 6 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Na prośbę autorka Zlecenie zostało wykonane. Nie zapomnij o nagrodzeniu reputacją autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi