b4ndura Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199004236049/ Discord: speady_g#9652 Nick na serwerze: b4ndura cartel Dlaczego warto dać mi szansę?: poniewaz jestem osoba z doswiadczeniem oraz szybko zareaguje jezeli bedzie sie dzial syf na serwerze a rzadko kiedy jest chociaz 2 adm na serwerze Doświadczenie: bylem adm na drv2 przez chyba 2 miesiace Od kiedy grasz w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: 11-16 22-02 Link GT: https://www.gametracker.com/player/b4ndura cartel/51.38.142.179:27015/ Znajomość SM: 3/5 Status Prime: tak Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin admina?: tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Pierwszy raz cię tu widzę a aktywność masz 2/10 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Aktywność zawsze można nadrobić w trakcie podania lub po jego przyjęciu. Na tak + Doświadczenie + (- trochę wada) Mało adminów + Ogarniasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 grasz od 3 dni , nie znam ciebie , nie spełniasz najmniejszych wymogów na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayy Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 na tak jest malo adminow a jako ze gosc kiedys ogarnial to czemu nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Wstępnie na nie. Pograłbym na twoim miejscu troszkę dałbym się lepiej poznać nowej ekipie. - aktywność nie jest najlepsza. +ogarniasz z tego co zdążyłem zauważyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Tak stary gracz areny mial admina wiec ogarnia Mily sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 ta +doświadczenie +mało adminów aktywność się zrobi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 tak +stary gracz +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 na tak + duze doświadczenie + ogarnia giga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Nie znam cie ale prawie wszyscy ci daja na tak wiec napisz do mnie na discordzie Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Połącz swoje konto na forum z Steam oraz Discord. *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. 2 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi