wariat Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick: wariat Nick admina: --- Długość bana: 23 hours Data i godzina: 10-40 Serwer: [DeathRun][v2][Klasy] Powód bana: podszywka Mapa: nie znamlink do ssy z konsoli: https://www89.zippyshare.com/v/2KHnYN3G/file.html mam taki prblem że ktoś wbił na moim nick na serwer [DeathRun][v2][Klasy] poczym ja wbiłem na serwer poinformowałem administracje że ktoś jest na mim nic na serwie i ja dostałem bana na 23 hours więc proszę o ub ,pozdro administracje z serwa Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez wariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) wbiłeś na server gdy już był wariat na serwie światkowie np @ Dominika @ bladpaker12 i dużo innych graczy a i z tego co slyszałem to wariat ktory byl n servie mówił że podszywka jego wbiła ale poprostu nie popatrzałem kto mówi ale wydaje mi się ze nie Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez neo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 wszystko wyjaśnione do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi