slodki Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Nick: słodki Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: jestem miły, pomocny. Chciał bym zapobiegać konfliktom które dzieją się coraz częściej wiem że dał sobie radę wiadomo zletką pomocą. Czasami jak nie ma Admina to wchodzą osoby co tworzą multi konta i chał by temu zapobiegać. Doświadczenie w adminowaniu: administractwem interesuje się już 2 lata i uczyłem się od innych Adminów W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: staram się być zawsze i o każdej porze Link GT: https://www.gametracker.com/player/słodki/51.38.142.179:27015/ https://www.gametracker.com/player/[KBN] słodki/51.38.142.179:27015/ https://www.gametracker.com/player/[PATO] słodki/51.38.142.179:27015/ Znajomość SM: pomiędzy 2/5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199253556395/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina i Jailbreak?: oczywiście 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Lekka toksyczność Ciągłe pisanie podań po tygodniu, zamiast napisać po miesiącu raz a dobrze nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 @ Rastafari we we , właśnie jak chłopak pisze te podania co tydzień to znaczy ,że mu bardzo zależy Słodki szczerze według mnie grzesio i z dareczkiem powinni ci dać okres próbny po prostu coś odpierdzielisz do lota i tyle , słodki grasz codziennie po parę godzinek , obecnie nie jestem aktywny jak kiedyś i nie wiem czy twoja umiejętność prowadzenia jako ct i ogarnianie tego całego gówno wartego regulaminu jest na dobrym poziomie , ale dałbym tobie szanse ! NA TAK 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 na nie - lekkie odklejki - nie nadajesz sie na to xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 na nie -nie ogarniasz -mega wolno myslisz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 na tak +słodki +miły +pomocny +uczy się można by dać okres próbny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tandaan Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 na tak +miły +przyjacielski +dużo przebywa na serwerze +chce być dobrym administratorem chciał by zmienić ten serwer tak aby lepiej się grało żeby nie było takich szmat jak ja które wyzywają oraz życzą śmierci i chce spełniać to do czego jest zobowiązany administrator każdego serwera a nie tak jak np. administrator @ Wylocik który mówił że tyle czasu jest na serwerze że siedzi 24/7 a od momentu co dostał się do administracji to rzadko się pojawia na serwerze i owszem wiem że można mieś inne plany oraz nie mieć czasu żeby przesiadywać na serwerze ale według mnie powinno się nie obiecywać graczom że się będzie tyle i tyle a potem tego nie widać żeby tak było oraz chciał bym aby jeszcze raz przeanalizować kto powinien być w tej administracji a kto powinien spróbować podejść do dołączenia za około pół roku / rok -natrętnie pisze podanie -czasami się odkleja -troszkę wolny ma zapłon myślenia nad czymś -raz na jakiś czas ma odzywki toxic w kierunku graczy jak i administracji -lekko nie ogarnia prowadzenia jako ct 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 nabijanie aktywności na afk, co już powinno deklasować nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 nie no bez przesady ziomek robi taka aktywnosc ze to ch*j zawsze jak wbijam na serwerek to on tam jest tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeze1 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Na tak + nie raz widziałem jak pomagał nowym graczom + miły +pomocny +uczynny +zrozumie swój błąd i chce go poprawic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 tak mily uprzejmy ogarniety poprawil sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayy Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Tak + poczeba adminow ktorzy nawet ogarniaja + nawet ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Na tak +miły +nawet ogarnia +uprzejmy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Na tak: Aktywny lubiany Areniak Ogarnia regulamin Zależy mu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tenszi Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Na tak +poprawil mega swoje zachowanie od pewnego czasu +giga aktywnosc/co nie wbije to on siedzi -slabo z prowadzonkiem ale to do ogarniecia mysle Imo okres probny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Okres próbny + Chęci + Aktywność - Lekkie problemy z ogarnianiem po stronie ct 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Połącz swoje konto na forum z Steam oraz Discord. *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. 3 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi