Skocz do zawartości

Administrator Kacperk49 umyślnie łamie regulamin

Udostępnij

MrTercio
Wiadomość dodana przez Rastafari,

Dodałem tag JB

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam https://steamcommunity.com/id/mrtercio

Link do steam oskarżonego : https://steamcommunity.com/profiles/76561198088211170/

Nick oskarżonego: Kacperk49
Opis sytuacji: Naturą mojej skargi bardziej jest zgłoszenie zachowania administratora niż chęć zgłoszenia złamania tegoż punktu regulaminu zabaw: "6. Zakaz przebywania w pomieszczeniu lub okolicach danego miejsca dłużej niż 40 sekund."

Kacperk49 umyślnie przebywał w basenie przez całą rundę wiedząc iż shotguny w które wyposażeni są strażnicy nie mogą strzelać pod wodą. Wielokrotnie przypominałem mu o powyższym punkcie regulaminu ale go regulamin nie obchodzi. Karygodne zachowanie jak dla admina który powinien być przykładem przyzwoitości.  Mam tu na myśli to iż on po prostu trollował jednocześnie wiedząc że łamie w ten sposób regulamin.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB csgo

Data i godzina zdarzenia: około 19:25 17.05.2023
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) proszę sprawdzić demko runda podczas której wyświetla się na tabeli wynik 1:8 mapa jb_obama 

• WTF 1
  • Haha! 2

19:15 - 24:17 -> czas przebywania Kacpra w obrębie basenu- po prostu w nim sobie pływał do końca rundy.

Byłem przy tej sytuacji z @ inatimer  na serwerze, mogę powiedzieć, że Administrator zrobił mały błąd, ponieważ nie mógł kampić dłużej niż 40 sekund w obrębie basenu(basen jest dalej liczony jako jedno miejsce). W mojej opinii nie jest to jakieś duże przewinienie a skarga w zasadzie jest trochę czepianiem się szczegółów.

Co do decyzji o adminie zostawiam @ inatimer @ xdar1uNqq

• WOW MEGA! 1

No tak ogólnie skoro ct do mnie strzela i obstawili wyjście z basenu to jak miałem z niego wyjść ? xDDDDD

Przecież na tym chyba polega duck hunt, zeby biegać obok ct i nie dać się zabić to nie kumam czemu usilnie miałem iść biegać gdzie indziej.

Ps. sam ich na ten basen zaprosiłem

• Haha! 1

SPAM

Przez naiz, , edytowane

Już ci tłumacze na czym polega zabawa ,,duck hunt" 
- Podczas tej zabawy TT ucieka mając model kurczaka, co utrudnia dla CT zabicie danego TT. 
- CT stara się trafić danego TT i dążyć do zabicia wszystkich TT. 
Tłumacze mój punkt widzenia, Kacper owszem i siedział dość długo na basenie ale w sytuacji kiedy CT dokładnie wiedziało gdzie on jest (mówił na głos to z 10 razy) po jakiś 30 sekundach przebywania na basenie przyszedł do niego CT i próbował go zabić, nieskutecznie ale próbował, moim zdaniem mógł przebywać w jednym pomieszczeniu ponieważ cały czas CT próbowali go zabić więc nie kampił a robił to na czym polega ta zabawa, a co do bugowania strzelania to nie jest to wina serwera tylko całego csa.
Podsumowując, oczywiście Kacperek mógł wyjść z basenu ale mógł krążyć wokół ctka który starał się go zabić, więc moim zdaniem nie było to kampienie bo nie siedział w jednym miejscu non stop stojąc afk ani nie stał w miejscu nie dostępnym dla CT. 

Skarga została odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post.

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności