Skocz do zawartości

Propozycja Battle Pass

Udostępnij

xdar1uNqq

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator

Rodzaj: Zastępstwo poprzedniej wersji.
Opis: Chciałbym Wam przedstawić dość istotną propozycję tzn. spotkałem się z zapytaniami co z !a pod którą były osiągniecia, z których dostawaliście fajki. Obecnie na serwerze nie ma tej opcji. Pomyślałem, że można wprowadzić coś nowego - na swój sposób innowacyjnego. Biorąc przykład z innych gier, proponuję wprowadzić "Battle Passa". Myślę, że każdy wie na czym ów polega. Battle Pass zawierałby opcje darmową oraz premium(za fajki). Nagrody byłby na zasadzie nagród za level. Opcja darmowa miałaby owe nagrody rzadziej tj. co pare leveli, a premium na każdym. Leveli zaproponowałbym 50. Oczywiście za ostatni level byłaby dodatkowa nagroda. Battle Pass działaby na zasadzie wykonywania konkretnych zadań, za które dostawałoby się wyżej wymieniony level. Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: Wprowadza coś nowego, a nie nudne nabijanie statystyk. Nagrody myślę, że byłby bardziej opłacalne niż te z !a.

Czekam na Waszą opinie na ten temat. Liczę na odzew, ponieważ Wasze zdanie ma w tym temacie znaczenie.

• Lubię to! 4
  • WOW MEGA! 1

• 7days przestał(a) promować temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności