Moderator xdar1uNqq Opublikowano 12 Maja 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Rodzaj: Zastępstwo poprzedniej wersji. Opis: Chciałbym Wam przedstawić dość istotną propozycję tzn. spotkałem się z zapytaniami co z !a pod którą były osiągniecia, z których dostawaliście fajki. Obecnie na serwerze nie ma tej opcji. Pomyślałem, że można wprowadzić coś nowego - na swój sposób innowacyjnego. Biorąc przykład z innych gier, proponuję wprowadzić "Battle Passa". Myślę, że każdy wie na czym ów polega. Battle Pass zawierałby opcje darmową oraz premium(za fajki). Nagrody byłby na zasadzie nagród za level. Opcja darmowa miałaby owe nagrody rzadziej tj. co pare leveli, a premium na każdym. Leveli zaproponowałbym 50. Oczywiście za ostatni level byłaby dodatkowa nagroda. Battle Pass działaby na zasadzie wykonywania konkretnych zadań, za które dostawałoby się wyżej wymieniony level. Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: Wprowadza coś nowego, a nie nudne nabijanie statystyk. Nagrody myślę, że byłby bardziej opłacalne niż te z !a. Czekam na Waszą opinie na ten temat. Liczę na odzew, ponieważ Wasze zdanie ma w tym temacie znaczenie. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Jeżeli misje będą nie ciężkie jak i zarazem nie za łatwe do zrobienia, a nagrody będą dosyć w porządku to czemu nie, coś musi zastąpić te achievementy bo to akurat fajne było 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Jak najbardziej na tak, zawsze to jakieś urozmaicenie gry 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Jak najbardziej na tak- nawet mogę pomóc w obmyślaniu takiego karnetu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Rozwiązane Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi