Skocz do zawartości

Propozycja Jb

Udostępnij

Haqu
Wiadomość dodana przez 7days,

Przenoszę.

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj: modyfikacja istniejącej rzeczy.

Opis: Wychodze z propozycją dodania punktu w regulaminie mówiący o mozliwości zabicia więznia, który celowo oślepia bądz zamraża na 2,5s Wardena bądz strażnika.

Bylbym bardziej skłonny za nie oznaczaniem takiego gracza jako zbuntowanego lecz odwołać sie do szkody przez wardena i to on by ocenial czy ta osoba była zbuntowana czy wyrzucila sobie gdzieś tylko taki granat.

Obecnie gdy warden zostanie zamrożony przed szeregiem więźniów bądz prowadząc ludzi na mape nie może podjąć zadnych dzialań co w konsekwencji prowadzi do buntów.

Przykład:

Gdy więzień rzuci granat ķtóry oślepi bądz zamrozi strażnika, ten ma prawo uznać go jako zbuntowanego.

• Lubię to! 1
  • Kocham to! 1

Nie bądz taki hop do przodu bo mnie wczoraj admin 3 razy zapewniał ze mnie zbanuje bo sam wylocik rzucil mi smoka pod nogi i go za to zabiłem haha

A odpowiadając moim zdaniem lepiej by takie rzeczy byly od razu w regulaminie, niektorzy jak widać nie rozumieją pewnych rzeczy a i dobrze by to zrobilo na przyszlość

Edytowane przez Haqu
  • Haha! 1

To ktoś tego nie uznawał za bunt? Przecież te granaty mają pomóc więźniom w buncie, lub w próbie nawet jeśli nie zrobi tym nic to samo wyrzucenie takiego flasha, który oślepi całą drużyne może pomóc innemu więźniu w ucieczce. Chociaż jak nie ma tego wspomnianego w regulaminie to się przyda by potem gracze się nie wykłócali, że zostali zabici za nic.

W sytuacji w której więzień celowo oślepia prowadzącego, bądź pozostałych strażników jak najbardziej może zostać zabity.

Spoiler

1. Więzień musi wykonywać tylko polecenia wydane przez prowadzącego.
Wyrzucenie granatu w sposób przeszkadzający dla CT = próba buntu. 

TT- rzuca smoke do środka cel w której nie ma nikogo i nie ma tam żadnego sekreta (oczywiście mowa o sytuacji w której TT ma np. bezruch). Uważam że jeżeli rzuca w sposób który nie przeszkadza dla CT nie powinien zostać zabity (oczywiście to tylko moje zdanie).

Rozwiązane

Sprawa została wyjaśniona.

Edytowane przez inatimer
  • WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności