Haqu Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Rodzaj: modyfikacja istniejącej rzeczy. Opis: Wychodze z propozycją dodania punktu w regulaminie mówiący o mozliwości zabicia więznia, który celowo oślepia bądz zamraża na 2,5s Wardena bądz strażnika. Bylbym bardziej skłonny za nie oznaczaniem takiego gracza jako zbuntowanego lecz odwołać sie do szkody przez wardena i to on by ocenial czy ta osoba była zbuntowana czy wyrzucila sobie gdzieś tylko taki granat. Obecnie gdy warden zostanie zamrożony przed szeregiem więźniów bądz prowadząc ludzi na mape nie może podjąć zadnych dzialań co w konsekwencji prowadzi do buntów. Przykład: Gdy więzień rzuci granat ķtóry oślepi bądz zamrozi strażnika, ten ma prawo uznać go jako zbuntowanego. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 (edytowane) Jestem na tak, nawet nie wiem dlaczego nie można za to zabijać xd Edytowane 3 Maja 2023 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 jestem na tak, i tak za to zabijalem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 (edytowane) od kiedy rzucanie w/w granatami w strażnika nie jest oznaką buntu Spoiler bez sensu dodawać coś, co już jest w regulaminie Edytowane 3 Maja 2023 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 3 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Skaner, inatimer powiedzial ze nie można zabijać za te rzeczy, pewnikiem chodzi ci o to ze nie mozna tylko granatami i molotovami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 jeżeli ktoś mnie oślepia lub blokuje moje ruchy to znaczy, że się buntuje. - jak inaczej miałbym to nazwać? póki nie ma żadnych zmian w regulaminie, nie widzę powodu dla którego nie mógłbym zabijać takich więźniów. pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 3 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 (edytowane) Nie bądz taki hop do przodu bo mnie wczoraj admin 3 razy zapewniał ze mnie zbanuje bo sam wylocik rzucil mi smoka pod nogi i go za to zabiłem haha A odpowiadając moim zdaniem lepiej by takie rzeczy byly od razu w regulaminie, niektorzy jak widać nie rozumieją pewnych rzeczy a i dobrze by to zrobilo na przyszlość Edytowane 3 Maja 2023 przez Haqu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Od zawsze było to oznaką buntu, tak samo wyrzucenie wabika. Odczegoś w końcu jest możliwość wyrzucania granatów pod "g". 1 Możliwość wyrzucania pod "G" nie jest od serwera, a od CSa Przez xdar1uNqq, 3 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 To ktoś tego nie uznawał za bunt? Przecież te granaty mają pomóc więźniom w buncie, lub w próbie nawet jeśli nie zrobi tym nic to samo wyrzucenie takiego flasha, który oślepi całą drużyne może pomóc innemu więźniu w ucieczce. Chociaż jak nie ma tego wspomnianego w regulaminie to się przyda by potem gracze się nie wykłócali, że zostali zabici za nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szadej Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 jestem w pełni na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 (edytowane) W sytuacji w której więzień celowo oślepia prowadzącego, bądź pozostałych strażników jak najbardziej może zostać zabity. Spoiler 1. Więzień musi wykonywać tylko polecenia wydane przez prowadzącego. Wyrzucenie granatu w sposób przeszkadzający dla CT = próba buntu. TT- rzuca smoke do środka cel w której nie ma nikogo i nie ma tam żadnego sekreta (oczywiście mowa o sytuacji w której TT ma np. bezruch). Uważam że jeżeli rzuca w sposób który nie przeszkadza dla CT nie powinien zostać zabity (oczywiście to tylko moje zdanie). Rozwiązane Sprawa została wyjaśniona. Edytowane 3 Maja 2023 przez inatimer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi