Skocz do zawartości

Modyfikacja punktu w regulaminie ogólnym.

Udostępnij

kacperk49

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to 17. Zakaz ujawniania danych osobowych innych graczy. ( modyfikacja punktu w regulaminie) 

Więc tak z racji tego, że bardzo ciężko jest to zweryfikować czy dany gracz się tak nazywa chciałbym aby ten punkt został zmodyfikowany.

Proponuje by "fake" dane były również traktowane banem.

Bo o ile cała arena wie, że @ #$Monster$#  to Karol tak na arenie jest mnóstwo graczy którzy celowo podają się za kogoś innego by drugi dostał bana.

Miło by było jak by ktoś zarzucił również jakąś propozycją lub pomysłem od siebie ;)

• Lubię to! 2

Sytuacja ze skargi haqu 

Ktoś tam powiedział Dominik/a

I później był młyn, wystarczy na jakiś sposób zweryfikować dane osoby. Jeżeli jest to ktoś z blikiej rodziny to można interweniować, a jeżeli sytuacja dotyczy ,,kolegi" to ja bym to omijał. 

Na pewno nie można dawać bana na słowo honoru, osoba musi udowodnić ze jest to jej albo kogoś z otoczenia nazwisko, za same imię bym nie banował, i proponuję dłuższego bana.

• Lubię to! 2

1 minutę temu, inatimer napisał:

Sytuacja ze skargi haqu 

Ktoś tam powiedział Dominik/a

I później był młyn, wystarczy na jakiś sposób zweryfikować dane osoby. Jeżeli jest to ktoś z blikiej rodziny to można interweniować, a jeżeli sytuacja dotyczy ,,kolegi" to ja bym to omijał. 

Na pewno nie można dawać bana na słowo honoru, osoba musi udowodnić ze jest to jej albo kogoś z otoczenia nazwisko, za same imię bym nie banował, i proponuję dłuższego bana.

Jestem za 

• Lubię to! 2

• 1 miesiąc temu...

Zakaz ujawniania danych osobowych innych graczy. - Ban na dzień 

>

Zakaz celowego ujawniania danych osobowych innych graczy. - Ban do 3 dni

Jeśli chodzi o udostępnianie danych osobowych to każda sytuacja jest inna, myślę że taka zmiana powinna wystarczyć. 

Jeśli admin będzie miał problem z rozstrzygnięciem sytuacji to niech się zgłosi do rang wyższych z prośbą o ocenę sytuacji.

@Admin @AC / UB Team @Opiekun Serwera 

Propozycja przyjęta

Zmiany niedługo zostaną wprowadzone.

• Lubię to! 4
  • Kocham to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności