kacperk49 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Propozycja to : 17. Zakaz ujawniania danych osobowych innych graczy. ( modyfikacja punktu w regulaminie) Więc tak z racji tego, że bardzo ciężko jest to zweryfikować czy dany gracz się tak nazywa chciałbym aby ten punkt został zmodyfikowany. Proponuje by "fake" dane były również traktowane banem. Bo o ile cała arena wie, że @ #$Monster$# to Karol tak na arenie jest mnóstwo graczy którzy celowo podają się za kogoś innego by drugi dostał bana. Miło by było jak by ktoś zarzucił również jakąś propozycją lub pomysłem od siebie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Tak i proponuje dłuższy ban za to 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) nie wiesz = nie dajesz bana, a jak ci ktoś jojczy to nie zwracasz uwagi Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez bulimek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Sytuacja ze skargi haqu Ktoś tam powiedział Dominik/a I później był młyn, wystarczy na jakiś sposób zweryfikować dane osoby. Jeżeli jest to ktoś z blikiej rodziny to można interweniować, a jeżeli sytuacja dotyczy ,,kolegi" to ja bym to omijał. Na pewno nie można dawać bana na słowo honoru, osoba musi udowodnić ze jest to jej albo kogoś z otoczenia nazwisko, za same imię bym nie banował, i proponuję dłuższego bana. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, inatimer napisał: Sytuacja ze skargi haqu Ktoś tam powiedział Dominik/a I później był młyn, wystarczy na jakiś sposób zweryfikować dane osoby. Jeżeli jest to ktoś z blikiej rodziny to można interweniować, a jeżeli sytuacja dotyczy ,,kolegi" to ja bym to omijał. Na pewno nie można dawać bana na słowo honoru, osoba musi udowodnić ze jest to jej albo kogoś z otoczenia nazwisko, za same imię bym nie banował, i proponuję dłuższego bana. Jestem za 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Zakaz ujawniania danych osobowych innych graczy. - Ban na dzień > Zakaz celowego ujawniania danych osobowych innych graczy. - Ban do 3 dni Jeśli chodzi o udostępnianie danych osobowych to każda sytuacja jest inna, myślę że taka zmiana powinna wystarczyć. Jeśli admin będzie miał problem z rozstrzygnięciem sytuacji to niech się zgłosi do rang wyższych z prośbą o ocenę sytuacji. @Admin @AC / UB Team @Opiekun Serwera Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi