Skocz do zawartości

Kary spoza serwera i skarg

Udostępnij

Lewy

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Nadawania motow gagów itp 
Treść: Proponuje zmienić to że admin w przypadku gdy ktoś mu napisze adminowi na pw. "daje temu muta","sprawdź tą mape daj mu bana" robi to bez żadnego potwierdzenia. Każda nadana kara powinna być poparta skargą w przypadku nieobecności admina na serwerze, wsm po coś te ubt jest imo 

• WTF 1
  • Haha! 1

Nazwy tematów powinny określać ich treść. Zmieniłem nazwę tematu.

Przez Tomgra,

• Tomgra zmienił(a) tytuł na Kary spoza serwera i skarg

Jestem na Nie 

Każdy ma możliwość obejrzenia demka, jeżeli ci się to nie podoba to po prostu nie rób niczego złego i sprawa wyjaśniona, po to są demka żeby je oglądać, wiadomo że chcesz uniknąć kar, jezeli usunęlibyśmy taką opcję wtedy zdanie ,,je**c i tak nie ma admina" będzie coraz częściej, a serwer zacznie schodzić coraz niżej. 

Edytowane przez inatimer
  • Wrr! 1
  • Smutne. 1

2 godziny temu, inatimer napisał:

Jestem na Nie 

Każdy ma możliwość obejrzenia demka, jeżeli ci się to nie podoba to po prostu nie rób niczego złego i sprawa wyjaśniona, po to są demka żeby je oglądać, wiadomo że chcesz uniknąć kar, jezeli usunęlibyśmy taką opcję wtedy zdanie ,,je**c i tak nie ma admina" będzie coraz częściej, a serwer zacznie schodzić coraz niżej. 

Na nie. 

lolega wyzej dobrze pisze

Jestem na nie

Demka nie są po to, by sobie stały w archiwum. Gdyby ktoś nie miał bogatego SB i odpałów na serwerze to dlaczego miałby się spodziewać kary? Od długiego czasu istnieje reguła, że ktoś może napisać do admina żeby sprawdził daną mapę bo gracz X zrobił Y freekilli, lub zrobił to i tamto. Gdyby ta propozycja weszła w życie to byłby jeszcze większy młyn niż w obecności adminów 

Edytowane przez Rastafari

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności