inatimer Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) Witajcie Areniacy! Przychodzę do was z pytaniem, co sądzicie żeby usunąć nieaktywne gangi? Miałoby to polegać na tym że każdy gang po poniżej 10 lvl, musiałby się do mnie zwrócić na forum bądź discordzie, w innym wypadku zostałby usunięty. Wpadliśmy na taki pomysł ponieważ jest aktualizacja całego serwera jailbreak więc fajnie by było zaktualizować również gangi na serwerze. Wszystkie opinie są warte więc czekam na odpowiedzi. Przykład nieaktywnych gangów. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez inatimer 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 jeżeli nie wabi to serwerowi to po co ? jeżeli wabi to jak najbardziej 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Nie wiem czy tak się da ale jak osoba się nie zgłosi to np oddać gang osobą które by chciały przyjąć i dbać o taki gang bo jednak trochę tych fajek poszło na takie gangi 1 Moglibyśmy tak zrobić ale dopiero od 10 lvl gangu. Przez inatimer, 7 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Na tak, i tak 80% tych osob nie gra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 5 minut temu, XanaX napisał: Nie wiem czy tak się da ale jak osoba się nie zgłosi to np oddać gang osobą które by chciały przyjąć i dbać o taki gang bo jednak trochę tych fajek poszło na takie gangi Jestem za tym lub przekupić xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Dawno temu dawałem już taką propke i jak najbardziej na tak, takie nieaktywne gangi zajmują tylko nazwy dla gangów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 go miesięczne składki po 10k, jak nie masz w banku pierwszego dnia miesiąca to gang sie usuwa 1 Z takimi rzeczami to pomyślimy jak usuniemy gangi. Przez inatimer, 7 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymcio Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 jestem jak najbardziej za, usunąć wszystkie nieaktywne gangi, a jest ich dosyć sporo co widać na załączonych przez inatimera screenach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Jestem bardziej za tym co XanaX napisał tzn. aby dać określony czas np. 24h właścicielom gangów na zgłoszenie się, jeżeli się nie zgłoszą to wtedy gangi do usunięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 po co ziomeczku reseta walnij a nie bedziesz usuwal pojedyncze gangi ktore nic nie zmieniaja 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zrobimy tak, każdy gang który ma lvl poniżej 10 lvl, bądź nieaktywnych członków w gangu, ma czas do 16 kwietnia żeby się do mnie odezwać, jeżeli się nie zgłosi właściciel gangu, zrobię temat i będziemy licytować gangi. Można pisać na discordzie (inatimer#0421) albo na forum. Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi