poprostu100 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Nick: poprostu 100 Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: ponieważ jak jest dużo osób a nie ma żadnego admina to odpierdzielają i lipa jest a jak jeden admin bedzie cały czas to porzadek bedzie ja zazywyczaj gram po szkólce czyli 15 Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: to różnie na weekendy o 9 albo 10 a na tygodniu to 15 lub 14 Link GT: https://www.gametracker.com/player/poprostu 100/51.38.142.179:27015/ Znajomość SM: 3/5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199037399721/ Status Prime: Tak Mikrofon: TAK Mutacja głosu: tak pół na pół troche słychać Czy przeczytałem regulamin Admina i Jailbreak?: jasne 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tandaan Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 ODRZUCONE 😃 4 SPAM. Nie ty o tym decydujesz, możesz jedynie wypowiedzieć się na TAK/NIE (pamiętając o uargumentowaniu swojego stanowiska) Przez Tomgra, 31 Marca 2023, edytowane 31 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 nie nieogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymcio Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 na nie - wiek cos mi nie pasuje, - wyzywasz, ponosi cię - w mojej opinii, aktualnie nie ma zapotrzebowania na większa liczbę administratorów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Na NIE -nie ogarniesz -wykazałeś się swoją wiedzą regulaminu przy mnie + się chciałeś jeszcze kłócić -nie uwierzę w twój wiek po zachowaniu -jest otwarta szybka rekrutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Na nie Bardzo ciebie lubię , niestety musisz się przyzwyczaić do gry na Na najesz sieci + przynajmniej przejść mutacje do końca Osobiście dał bym Ci na tak ale wiem że i tak ci tego nie przyjmą:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 na nie pograj jeszcze troche -staz -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Mutacja jest imo niezbędna 15 lat i brak mutacji, nowe nie znałem nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Popraw zachowanie to pomyślimy Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi