Skocz do zawartości

skarga na admina haqu

Udostępnij

ProGram

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam Konfidenta: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561199036362139/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198080863367/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Haqu / PL
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Witam, ogólnie sytuacja wyglądała następująco, wbiłem sobie na serwis po dość długim czasie i zaczynam sobie pykać. Warden daje polecenie, idziecie po markerze, szedłem po tym markerze a wszyscy inni biegali skakali itp, po czym jakiś janek co deputego miał zaczął mnie obijać chyba za brak dobiegania, coś tam do niego powiedziałem że jest zje*any czy coś takiego i zacząłem dobiegać i dostałem kulkę. Napisałem na u@ że fajnie by było żeby ten haqu się tym zajął bo widział że typ mnie zabił bezpodstawnie. Napisałem mu na tym u@ czy to ogarnie a on się pyta ale co? To ja już wkurwiony mu napisałem ''gówno zezie jeba*y,, po czym ten haqu mówi na voice chacie, '' czekajcie bo mnie wkurwia muszę mu bana wyjebać'' (coś takiego) i zostałem zbanowany na 180min. Jeszcze się zapytałem byłego majora czy mógł mnie za takie coś na tyle zbanować to dostałem odpowiedź że ni chuja xD. Ogólnie panu adminowi już od dłuższego czasu się odkleja typu, dostałem kicka bo siedziałem 10min na /afk i według niego to jest komenda dla adminów. Pozdro 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB

Data i godzina zdarzenia: 08.03.2023
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) 08.03.2023 około 20:05/ jb_oasisv07, chyba 3 runda

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

Nazwy tematów muszą określać ich treść. Zmieniłem nazwę tematu

Przez Tomgra,

• Tomgra zmienił(a) tytuł na skarga na admina haqu

Czlowieku byles toksyczny do ludzi, pomimo twoich wyzwisk w strone graczy (zostales obijany za nie dobieganie jako ostatnia osoba) gdy kuluralnie sie spytalem o twoją wersje wydarzeń mimo ze wiedzialem za co zostales obity i zabity ty chamsko obraziles mnie na chacie zeby wszyscy widzieli.

Deputy odpowiedzial kulturalnie za co zostales obity i za to go zwyzywaleś.

Dostales bana za mowe nienawiści, bezpodstawne obrazanie administracji i bezpodstawne obrazanie graczy od upośledzonych ludzi. 

Wstawie screena po powrocie do domu.

"Ogólnie panu adminowi już od dłuższego czasu się odkleja typu, dostałem kicka bo siedziałem 10min na /afk"

"żeby ten haqu się tym zajął bo widział że typ mnie zabił bezpodstawnie." Nie widzialem sytuacji, bylem daleko za ścianą, stąd moje pytanie co się stało za ktore mnie zwyzywaleś.

"Napisałem mu na tym u@ czy to ogarnie a on się pyta ale co? To ja już wkurwiony mu napisałem ''gówno zezie jeba*y,,"

Za jedno musze przeprosić faktycznie powiedzialem ze musze mu bana wyjebać, ponisly mnie emocje z racji tego ze gracz nie zabierał glosu bez obrażania innych po czym zwyzywal mnie za nic. Nie jest to obraza ale takie przekleństwo żadko mi sie zdarza.

• Lubię to! 2

Nie rozumiem po co te cytaty, ale jak już tak cytujesz to mogłeś się odnieść między innymi do kicka za bycie na /afk. Toksyczny byłem do ciebie, bo cię nie lubię i nie darzę cię szacunkiem bo według mnie masz kija i jesteś dziwny. Będąc w ct słyszałeś polecenie wardena, idziecie po markerze, to że inni nie wykonywali tego polecenia w właściwy sposób, to nie znaczy, że mam je wykonywać tak samo. Jestem przyzwyczajony do starego jb, gdzie nawet za kucnięcie podczas komendy ,,idziecie'' była kulka w ryj.

8 godzin temu, Haqu napisał:

Czlowieku byles toksyczny do ludzi, pomimo twoich wyzwisk w strone graczy (zostales obijany za nie dobieganie jako ostatnia osoba) gdy kuluralnie sie spytalem o twoją wersje wydarzeń mimo ze wiedzialem za co zostales obity i zabity ty chamsko obraziles mnie na chacie zeby wszyscy widzieli.

Deputy odpowiedzial kulturalnie za co zostales obity i za to go zwyzywaleś.

Dostales bana za mowe nienawiści, bezpodstawne obrazanie administracji i bezpodstawne obrazanie graczy od upośledzonych ludzi. 

Wstawie screena po powrocie do domu.

"Ogólnie panu adminowi już od dłuższego czasu się odkleja typu, dostałem kicka bo siedziałem 10min na /afk"

"żeby ten haqu się tym zajął bo widział że typ mnie zabił bezpodstawnie." Nie widzialem sytuacji, bylem daleko za ścianą, stąd moje pytanie co się stało za ktore mnie zwyzywaleś.

"Napisałem mu na tym u@ czy to ogarnie a on się pyta ale co? To ja już wkurwiony mu napisałem ''gówno zezie jeba*y,,"

Za jedno musze przeprosić faktycznie powiedzialem ze musze mu bana wyjebać, ponisly mnie emocje z racji tego ze gracz nie zabierał glosu bez obrażania innych po czym zwyzywal mnie za nic. Nie jest to obraza ale takie przekleństwo żadko mi sie zdarza.

Skoro nie rozumiesz to ci wytlumacze, napisaleś skargę w której punktami argumentujesz swoje stanowisko jednoczenie tymi samymi argumentami przynajesz się do łamania regulaminu za ktory dostałeś bana. 

Moje cytaty pokazują przebieg sytuacji i kontekst używając jedynie twoich własych słow ktore ty uważasz jako argumenty przeciw mnie.

A teraz ty mi wytlumacz jak to jest, że uważasz ze jestem toksyczny gdy na demie widać jak dobra atmosfera panowala na serwerze przed i po twoim wyjsciu w demie ktore sam podałeś.

Za recedywe obrażania administracji (bezpodstawnej) i sytuacje na demie dostajesz niewielkiego bana

Edytowane przez Haqu

2 godziny temu, Haqu napisał:

Skoro nie rozumiesz to ci wytlumacze, napisaleś skargę w której punktami argumentujesz swoje stanowisko jednoczenie tymi samymi argumentami przynajesz się do łamania regulaminu za ktory dostałeś bana. 

Moje cytaty pokazują przebieg sytuacji i kontekst używając jedynie twoich własych słow ktore ty uważasz jako argumenty przeciw mnie.

A teraz ty mi wytlumacz jak to jest, że uważasz ze jestem toksyczny gdy na demie widać jak dobra atmosfera panowala na serwerze przed i po twoim wyjsciu w demie ktore sam podałeś.

Za recedywe obrażania administracji (bezpodstawnej) i sytuacje na demie dostajesz niewielkiego bana

Piszę skargę bo uważam, że bana nie powinno być. Obraziłem 2 osoby z tego nie jakoś mocno, i nie miałem żadnego ostrzeżenia i i tak z buta wyleciałem na banie. Napisałeś ,,Poniosły mnie emocje'', mnie przez gorszy dzień + niechęć do twojej osoby emocje tak samo mnie poniosły. Ogólnie nigdzie nie widzę fragmentu, gdzie napisałem że jesteś toksyczny. I fajnie by było jakbyś w końcu odniósł się do tej komendy. 

• Haha! 1

Śledząc to co sie stało chcialeś wmówić deputemu który cie zabił, że nie musisz dobiegać jako ostatni tt mimo tego, że deputy dawał ci szanse na poprawę, ty go za to bezpodstawnie zwyzywałeś po czym zacząleś kłamać na u@ że był freekill, ja wiedząc (slyszalem obijanie) za co zostaleś zabity spytałem się o twoją wersne wydarzeń i za to bezpodstawnie zwyzywales mnie nie ma u@ jak pisaleś wczesniej  tylko na chacie zeby wszyscy widzieli.

-Recydywa obrazy admistracji

-Kłamanie i wykłucanie sie na u@

-Obrażanie graczy na voice chacie

-Mowa nienawisci(byla bardzo dobra atmosfera a ty niezprowokowany zaczałeś wyzywać)

To zsumowane poskotkowało niewielkim banem, ostrzeżenia jak piszesz nie dostałeś bo nie mialem czasu, od razu weszlo od ciebie zgloszenie wiec najpierw chcialem uzgodnić czy faktycznie był freekill a wtedy ty sprowokowany mogleś sie wkurzyć i dostalbys male ostrzezenie, zamiast tego zwyzywaleś mnie za probe uzgodnienia twojego kłamstwa o freekill.

8 godzin temu, Haqu napisał:

Śledząc to co sie stało chcialeś wmówić deputemu który cie zabił, że nie musisz dobiegać jako ostatni tt mimo tego, że deputy dawał ci szanse na poprawę, ty go za to bezpodstawnie zwyzywałeś po czym zacząleś kłamać na u@ że był freekill, ja wiedząc (slyszalem obijanie) za co zostaleś zabity spytałem się o twoją wersne wydarzeń i za to bezpodstawnie zwyzywales mnie nie ma u@ jak pisaleś wczesniej  tylko na chacie zeby wszyscy widzieli.

-Recydywa obrazy admistracji

-Kłamanie i wykłucanie sie na u@

-Obrażanie graczy na voice chacie

-Mowa nienawisci(byla bardzo dobra atmosfera a ty niezprowokowany zaczałeś wyzywać)

To zsumowane poskotkowało niewielkim banem, ostrzeżenia jak piszesz nie dostałeś bo nie mialem czasu, od razu weszlo od ciebie zgloszenie wiec najpierw chcialem uzgodnić czy faktycznie był freekill a wtedy ty sprowokowany mogleś sie wkurzyć i dostalbys male ostrzezenie, zamiast tego zwyzywaleś mnie za probe uzgodnienia twojego kłamstwa o freekill.

Widzę, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Tłumacze ci, że inne osoby biegły pomimo tego, że nie mogły bo był nakaz chodzenia. Raczej jesteś nowym graczem, i mogłeś nie wiedzieć że jak jest nakaz chodzenia, to się nie biega i skaczę xD. Mówisz, że była dobra atmosfera, to skoro takowa była taka dobra, to dlaczego ,,Niewielki ban'' a nie upomnienie za zwyzywanie jednej osoby od zjeb**w bo mnie zabił bezpodstawnie? Według mnie, twoja wypowiedź którą zawarłeś na serwerze ,,Muszę go wyjebać na bana bo mnie wkurwia'' też była dla mnie obrazą i pokazaniem, że unosisz się nad poziom twojej rangi tylko żeby pokazać, że masz admina i większą władzę na serwerze, przez co sobie ,,SAM'' poniżasz inne osoby. Czaję, że cię obraziłem, ale mogłeś wyjaśnić tą sprawę do końca, jak już zacząłeś, wtedy bym Ciebie i tamtego gracza przeprosił, dostał muta nawet na 180 (ale nie bana) i twoja piękna atmosfera, byłaby nie naruszona. Jednak postąpiłeś inaczej co osobiście uważam na posiadanie kija. Jakbyś brał przykład z tego, jak zachowują się inni administratorzy, to byś może zrozumiał, że twoje kary są za duże. Przykład np Inatimer. Ogólnie dalej czekam na twoją wypowiedz, odnośnie komendy /afk. pozdro

Edytowane przez ProGram
aaa
  • WTF 1

Spam, nie wnosisz nic nowego do skargi

Przez Tomgra,

Sadas 31 minuta mapy : "a wiesz ,że jak oni biegną to ja nie musze dobiegać przyglupie pierdolony?" (wykrzyczał) 
Admin Haqu 32 minuta mapy:  wychodzi z zabawy i mówi "poczekaj chwile musze go zbanować bo mnie wkurwia " to tyle co do słuszności zabicia twojej persony tutaj wina leży po stronie Henia Hamulca , zrobił na tobie freekilla (1fk - upomnienie) . Kiedy ciebie zabił wykrzyczałeś cytat ,który wypisałem powyżej według mnie totalna przesada i mogłeś normalnie oznajmić dla Henia ,że popełnił błąd zabijając ciebie .  Admie Haqu , następnym razem po prostu uważaj co mówisz . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności