Szczypsik Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Propozycja to: Przywrócenie Drv1 lub po prostu Dr+Klasy Treść: Cześć chciał bym zaproponować przywrócenie starego serwera myślę że to jest dobry pomysł bo dostałem dużo wiadomości po usunięciu serwera "gdzie jest drv1?" dużo osób lubiło tam grać i była stworzona tam fajna i miła społeczność myślę że dużo osób by wróciło na serwer żeby się pośmiać i powspominać stare dobre czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 7 Marca 2023 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Serwer DeathRun jest w planach, aktualnie trwają nad nim wczesne prace (m. in. tworzenie klas). Więcej informacji można się spodziewać dopiero po wyjściu dużej aktualizacji do JB, której to przede wszystkim poświęcana aktualnie jest uwaga. W razie jakiś pytań lub uwag zapraszam do kontaktu z @ naiz . Rozwiązane Sprawa została wyjaśniona. 2 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi