Moderator xdar1uNqq Opublikowano 7 Marca 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Propozycja to: Dodanie zapisku w regulaminie forum Treść: Proponuję wprowadzić zapisek do regulaminu, który nakazuję rozwinięcie powodu dla którego jest się ZA lub PRZECIW. Często spotykam się z odpowiedziami pod propozycjami typu: Przykład1; Przykład2 np. " W propozycjach należy wyraźnie zaznaczyć swoje stanowisko, czy jest się ,,za przyjęciem", czy "za odrzuceniem". - osoba wypowiadająca się w propozycji musi uargumentować swoje stanowisko. - "powody wyżej" lub "powody u gracza XXX" to nie argument. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 nie bo nie i ciul 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Zgadzam się, jako opiekun zauważyłem że często przeszkadza to w podjeciu decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Jak najbardziej Jeśli ktoś chce się wypowiedzieć niech swoje stanowisko uargumentuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Na tak Bedzie lzej administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonhda120420032 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) W dniu 7.03.2023 o 17:16, xdar1uNqq napisał: Propozycja to: Dodanie zapisku w regulaminie forum Treść: Proponuję wprowadzić zapisek do regulaminu, który nakazuję rozwinięcie powodu dla którego jest się ZA lub PRZECIW. Często spotykam się z odpowiedziami pod propozycjami typu: Przykład1; Przykład2 np. " W propozycjach należy wyraźnie zaznaczyć swoje stanowisko, czy jest się ,,za przyjęciem", czy "za odrzuceniem". - osoba wypowiadająca się w propozycji musi uargumentować swoje stanowisko. - "powody wyżej" lub "powody u gracza XXX" to nie argument. Nie chciało mi się jeździć po sklepach i tracić czasu na szukanie jednej konkretnej rzeczy, więc postanowiłem sprawdzić opcje online. W ten sposób znalazłem sklep monopolowy online https://finespirits.pl/pl/ , gdzie wszystko było dostępne w jednym miejscu. Mogłem spokojnie przejrzeć ofertę i podjąć decyzję bez pośpiechu. To znacznie wygodniejsze niż chodzenie po kilku punktach i sprawdzanie dostępności. Też to zauważyłem. Z jednej strony wymuszanie argumentacji może poprawić jakość wypowiedzi, ale z drugiej niektórzy mogą przez to w ogóle przestać się udzielać. Jak myślicie, czy to faktycznie pomoże, czy raczej utrudni aktywność na forum? Edytowane 27 Kwietnia przez jonhda120420032 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 5 Maja Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 5 Maja Rozwiązane Sprawa została wyjaśniona. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi