walter Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/mkqqqq/ Link do profilu steam / nick admina: @ Kenzik2115 Rodzaj kary: Ban Długość kary: Perm Mapa, data oraz godzina nadania kary: de_mirage / 2023-03-01 / 21:48 Serwer: Only Mirage Powód: "cheaty" Link do kary: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:709302955&advType=steamid&Submit Dlaczego uważasz, że kara powinna zostać zdjęta?: Grałem sobie od niedawna, to była moja druga, albo trzecia gra na tym serwerze, no i zostałem zbanowany na serwerze z powodem "cheaty". Nigdy nie cheatowałem w cs`ie, więc dziwne. Moja gra była poprawna, bo nie starałem się zbytnio. W tle miałem muzykę całkiem głośno, mniejsza z tym. Definicja poprawnej gry według mnie to; Dobre pozycjonowanie celownika, orientacja na mapie, patrzenie na radar i na ruchy kolegów z drużyny, granie na słuch, dobieranie dobrych kątów. Ostatnia akcja, po której zostałem zbanowany wyglądała następująco; Zająłem sobie mida, zobaczyłem przeciwnika, który wchodził z mida do conectora, więc wcelowałem się na potencjalny repick. Skoro ja go widziałem, to on mnie raczej też. Będąc wcelowanym zupełnie innych gracz podskoczył na midzie, więc strzał był bardzo szybki i mógł sprawiać wrażenie niekonwencjonalnego, ale całokształt sytuacji to wyjaśnia, wszedłem sobie conector, zabiłem w plecy chłopa, który stał na schodach i duelował się z kimś z site`a A. Wszedłem sobie w jungle, patrzyłem kratę do czasu, aż na +w przeciwnik nie zaczął wbiegać do connectora, więc wyłapał szybko głowe, a później poczuty, sprawdzam co się dzieje wokół mnie, zgarniam bardzo łatwego fraga, przeciwnik obrócony bokiem, no i ban. Zwracam się z prośbą o obiektywne przeanalizowanie materiału DEM i o zdjęcie niesłusznej według mnie blokady. Dziękuje i życzę miłego dnia. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzik2115 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Cały serwer cie zgłaszał wiec zacząłem cie ogladac i widzialem jak wychylasz prosto na typa który idzie na shifcie i odrazu mu strzelasz glowe a go nie mogles słyszeć bo chodzil na shifcie 3 To nie jest rozpiska. Obejrzyj demo jeszcze raz i je rozpisz, stosując się do poradnika napisanego przed @ kingu w dziale Admini Przez Tomgra, 2 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walter Opublikowano 5 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 bump? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 5 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Ub Odwołanie od bana zostało przyjęte. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi