freeze1 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/tummmem/ Discord: ernescik#4739 Wiek 16 prawie 17 Nick na serwerze: freeze Dlaczego warto dać mi szansę?: Jestem miłym graczem staram sie nie wdawac w konflikty a jak sie wdam to bezproblemowo go konczyć Na JB gram miej więcej od 2021 i nabrałem sporego doświadczenia i nie bedę popełniał tych błedów które popełniałem w mojej poprzedniej kadencji w 2021 zawsze bedę mógł wbic na serwer jezeli nie bedzie zadnego administratora zeby w razie potrzeby zapanować nad otoczeniem które jest obecnie na serwerze Doświadczenie: Miałem admina w 2021 przez około 2 miesiace myslę ze warto dać mi szanse pozdrawiam Od kiedy grasz w CS:GO?: 2016 (3000 godzin) W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: 17-24 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[HARD] freeze/51.38.142.179:27015/ Znajomość SM: 3/5 Mikrofon: TAK Mutacja głosu: TAK Czy przeczytałem regulamin admina?: TAK 1 1 1 Otwieram podanie Przez asaso, 27 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 na tak miły chłop ogarnia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Freeze jesteś bardzo miła i bez konfliktową osoba której powinno dać się ponownie szanse Chciałbym ciebie zobaczyć w naszym pięknym zespole Popracuj tylko nad aktywnością Na tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Na Tak Opanowany Starszy gracz Po podaniu widać ze żależy mu Braki w administracji Rozumny 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 12 godzin temu, Haqu napisał: Na Tak Opanowany Starszy gracz Po podaniu widać ze żależy mu Braki w administracji Rozumny Na tak powody wyżej 1 - "powody wyżej" lub "powody u gracza XXX" to nie argument. To tak nie działa / SPAM Przez xdar1uNqq, 28 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 ta +mial admina dawno temu wiec ogarnia +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Połącz swoje konto na forum z Steam oraz Discord. *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi