Skocz do zawartości

Skarga haqu v3

Udostępnij

realfejmior

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)moje

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)haq

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Haqu Tercio 
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Gdy tercio byl wardenem cele byly zamkniete daje polecenie pod koniec rundy otworzylem cele jak byl fd pisze adminowi ze jest fd bo otworzylem cele kiedy byl  4:59  polecialo troche freekili 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB

Data i godzina zdarzenia:dzis godzina 14 
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) jb_dust2_final runda 2:4 

Całej sytuacji wgl nie widziałem bo byłem w podziemiach w secrecie

???

Otwierasz cele 4:59 co oznacza, że wszyscy, którzy zgineli byli po za celami do 4:59(czyli jak otworzyłeś cele 4:59 to musiałeś być po za celami do tego czasu, jesteś buntownikiem tymbardziej jeżeli obecny warden to widział )

a zgineli wszyscy przed otwarciem cel oprócz 4 graczy, którzy mimo dyskusji o tym, że jest Freeday, ochoczo i do końca wykonują polecenia wardena.

Skoro nie widzialem sytuacji będąc w podziemiu pytam się wardena, czy otworzył cele przed 5:00, warden mimo mojego ogłoszenia, że w takim razie jest freeday stanowczo mówi i powtarza że cele otwórzył a wszyscy z cel wykonują polecenia bez ociągania.

"polecialo troche freekili " mam nadzieję, że cie podsumują z tych kłamstw i półprawd w spamie skarg.

Edytowane przez Haqu

Cele zostały otworzone klatkę po 5:00, w teorii powinien być fd dla graczy, bądź ctban za nieogarnianie, natomiast jest to małe przewinienie.
Admin haqu nie miał możliwości sprawdzenie tego z racji, iż był w secrecie.

Skarga została odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności