PoProstuKsawery Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198276201504/ Discord: PoProstuKsawery#7117 Nick na serwerze: PoProstuKsawery Dlaczego warto dać mi szansę?: Osobiście uważam ,że jestem miłą personą z którą można porozmawiać na absolutnie każde tematy , jestem dojrzałą i inteligentną osobistością która bardzo szybko przyzwyczaja się do nowych reali kręcących się wokół mojej osoby . Przyswajam regulamin i zasady niczym gąbka do zmywania . Przegrałem na tym wspaniałym serwerze z jeszcze lepszymi ludźmi ponad miesiąc i każdy kto miał mnie poznać to poznał z tych dobrych stron , i z tych złych stron bo niestety każdy człowiek chodzący po tym świecie je posiada , mam nadzieje ,że jestem na serwerze postrzegany jako miła , ogarnięta , skora do pomocy , osoba . Dlaczego ja? Otóż gram na serwerach typu Jailbreak od lat , mam w nich bardzo dużo godzin , granie na tego typu serwerach sprawia mi bardzo dużą przyjemność a jak już gram to czemu i by się nie przydać dla społeczeństwa. Pozdrawiam z rodzinką Doświadczenie: Brak Od kiedy grasz w CS:GO?: Od 2016 roku (chyba) (3 tysiące godzin) W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: 18 - 00 Link GT:https://www.gametracker.com/player/[KBN] PoProstuKsawery/137.74.7.15:30050/ ; https://www.gametracker.com/player/PoProstuKsawery/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 2/5 Mikrofon: TAK Mutacja głosu: TAK Czy przeczytałem regulamin admina?: TAK 1 Dodałem linki GT, które wynikają z nicku, który podałeś. Czy jest jakiś inny link, którego nie dodałem? Proszę, byś odpowiedział poprzez funkcję zgłoś Przez asaso, 1 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0hLisek__ Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 na tak +mily +ogarnia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 -Znajomość SM -Doświadczenie +GameTracker Nie znam cię z zachowania, jeśli jesteś miły to jestem za okresem próbnym. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 nie yikes nieogarniasz czasami robisz fk aktywnosc giga srednia 3 dni temu ostatna aktywnosc 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikiMikxd Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Na tak +/- aktywność + Miły - sm + grał kiedyś na jb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 tak mily bialystok ogarnia aktywnosc +- poradzi sobie nie wchodzi w konflikty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 (edytowane) okres próbny moim zdaniem jesteś spoko ziomkiem ale wątpię że byś ogarną sam serwer ale ale ale ale zawsze warto spróbować Edytowane 1 Lutego 2023 przez KIJO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 okres probny git -/+ oswiadczenie -/+ akt ale itak watpie bys sobie poradzil 1 Musisz uargumentować swoje stanowisko. Przez asaso, 2 Lutego 2023 Post edytowany na prośbę autora Przez Tomgra, 2 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Na tak -Miły -Ogarnia -Mniejsza ilość adminów -Rozumie co sie do niego mowi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Jesteś mega zarąbistą osóbką ale to jak płakałeś po tym jak dostałeś muta po podpowiedzeniu gdzie jest zbuntowany tt to trochę straciłeś w moich oczach (nie dużo straciłeś i tak XD). Ale aktywność masz spoko, czaisz baze i jestes gitem no to na okresik próbny można dać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 okres próbny. Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Połącz swoje konto na forum z Steam oraz Discord. *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi