Skocz do zawartości

Skarga na ADMINA KacperK49

Udostępnij

Sajmon_

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/SajmonTTPS/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)    https://steamcommunity.com/profiles/76561198088211170

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Kacperk49
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)  Osoba banuje mnie za to ze zrespiłem kogoś po tym jak jeden z deputych mnie oto prosił, staram się wyjaśnić z nim tą sytuacje lecz on daje mi mute na 60 min za nadużywanie gdzie ja  tylko chciałem z nim to wyjaśnić bo nie widziałem w tym nic złego oraz dostałem gaga za "obraze administracji " za to że powiedziałem ze jest śmieszny. 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JailBreak
Data i godzina zdarzenia: ~ 17:12

Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)  Zdarzyło się to na tej mapie ba_jail_soar_b5. około 2-4 rundy

• Smutne. 2
  • Haha! 2

Dodałem rundy zdarzenia na prośbę autora

Przez Tomgra,

• asaso zmienił(a) tytuł na Skarga na ADMINA KacperK49

Celowo zrespiłeś gościa w ścianie i wydaje mi się, że obijaliście gościa granatami ale nie zdążyłem przyuważyć kto.

Muta ja ci nie dałem więc polecam najpierw sobie zapisać na kartce a potem pisać skargi bo się gubisz, lecz oczywiście się z mutem zgadzam ! :D

Dostałeś gaga za to, że wyzywasz po raz setny na sayu nie tylko na tej mapie "ty pało" chwilę po otrzymaniu commsa. 

Dorzucę w gratisie historie, wszelkie commsy za prowokacje/obraze/naduzywanie.

Pozdro :) 

image.thumb.png.d1b1cce9c4e08bb8a735cb38fd458d58.png

Edytowane przez kacperk49
  • Lubię to! 1

Po 1. to  nie widziałem czy był freekill na gosciu, więc jeden z deputych kazał go zrespić w ścianie oraz obijał go granatami. 
po 2. Zbanowałes mnie za obrazę administracji a ja napisałem "pało" i to wogle nie było w twoim kierunku 

Aha czyli widziałeś ze go zrespiłem w ścianie jak przechodziłes dodge coursa ? Chyba że byłes na spekcie  to musiałes widzieć kto rzuca granatem

• WTF 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności