Sajmon_ Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/SajmonTTPS/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198088211170 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Kacperk49 Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Osoba banuje mnie za to ze zrespiłem kogoś po tym jak jeden z deputych mnie oto prosił, staram się wyjaśnić z nim tą sytuacje lecz on daje mi mute na 60 min za nadużywanie gdzie ja tylko chciałem z nim to wyjaśnić bo nie widziałem w tym nic złego oraz dostałem gaga za "obraze administracji " za to że powiedziałem ze jest śmieszny. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JailBreakData i godzina zdarzenia: ~ 17:12 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) Zdarzyło się to na tej mapie ba_jail_soar_b5. około 2-4 rundy 2 2 Dodałem rundy zdarzenia na prośbę autora Przez Tomgra, 21 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 (edytowane) Celowo zrespiłeś gościa w ścianie i wydaje mi się, że obijaliście gościa granatami ale nie zdążyłem przyuważyć kto. Muta ja ci nie dałem więc polecam najpierw sobie zapisać na kartce a potem pisać skargi bo się gubisz, lecz oczywiście się z mutem zgadzam ! Dostałeś gaga za to, że wyzywasz po raz setny na sayu nie tylko na tej mapie "ty pało" chwilę po otrzymaniu commsa. Dorzucę w gratisie historie, wszelkie commsy za prowokacje/obraze/naduzywanie. Pozdro Edytowane 21 Stycznia 2023 przez kacperk49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_ Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Po 1. to nie widziałem czy był freekill na gosciu, więc jeden z deputych kazał go zrespić w ścianie oraz obijał go granatami. po 2. Zbanowałes mnie za obrazę administracji a ja napisałem "pało" i to wogle nie było w twoim kierunku Aha czyli widziałeś ze go zrespiłem w ścianie jak przechodziłes dodge coursa ? Chyba że byłes na spekcie to musiałes widzieć kto rzuca granatem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Monster "W ścianie go zresp... O tej" Sajmon: *respi* XD? ps; @ inatimer byłeś na serwerze już jako opiekun, więc mogłeś na spokojnie odrzucić v; Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi