Haqu Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198080863367/ Discord: Haqu #4446 Nick na serwerze: Haqu / PL Dlaczego warto dać mi szansę?: Jestem aktywnym(170h) prawie w ogóle nie banowanym graczem . Chce wesprzeć administrację w pilnowaniu serwera, jak i również zmienić swoje zachowanie i podejście do innych graczy. Podczas grania szczególnie w ostatnim czasie jest wielu graczy, którzy postępują w brew regulaminowi z premedytacją. Cieżko tłumaczyć niektóre rzeczy z perspektywy gracza. Będę adminem bardziej od trzymania dobrej zabawy na serwerze niż spin, korzystając z upomnień i kicków niż blokadami postepując jednak zgodnie z regulaminem serwera jak i admina. Jeżeli któryś z graczy nie polubił mnie za moje zachowanie z perspektywy gracza chce uprzedzić iż jako admin nie będę stronniczy oraz nie wdawał się w niepotrzebne dyskusje jeśli zechcecie dać mi szanse. Doświadczenie: Admin Jb 1.6, Admin JB cs:go, Opiekun JB do zamkniecia serwerowni łącznie 1,5 roku admina. Od kiedy grasz w CS:GO?: 2014-2023 W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?:17-23 Linkhttps://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=W0hBUkRdIEhhcXUgLyBQTA%3D%3D&host=137.74.7.15:30050 Znajomość SM 5/5 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 na tak +doświadczenie +aktywność +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie21345 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 na Tak +Aktywność +Opanowany +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Ogólnie to na Tak ! +aktywny +często gęsto opanowany + nie ma większych problemów +doświadczenie dałbym szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arktyczny Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Na tak +aktywność +ogarnięty +SM w więkoszości spokojny oraz wyrozumiały, jest warto dać mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0hLisek__ Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 na tak +aktywny +ogarniety +spokojny +mily +wyrozumialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 ja mam jedno ale bo tak srednio zmieniac swoje zachowanie dopiero jak dostaniesz admina , mogles to zrobic przed albo mozesz to zrobic przed ale i tak uwazam ze jakby ci wytlumaczyc co i jak to mozesz byc jednym z lepszych adminow w obecnym czasie +ogar +aktywnosc +posiadanie mozgu +latwo sie uczy +doswiadczenie -czasami cie odklejalo ale to bylo kiedys i nie bylo to zbytnio uciazliwe dla mnie bo zawsze sie moglismy dogadac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 nie wyzywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squbanyyy Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Mój glos jest na tak za Haqa na admina : +ogarnia +nie wyzywa +kolezeniski +mily Edytowane 14 Stycznia 2023 przez Squbanyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Mimo tego że zdarzy ci się wyzywać i wykłócać z innymi graczami na serwerze o jakieś głupie rzeczy to i tak warto dać szansę aktywność masz sm git i doświadczenie też masz więc czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Tak aktywny juz nie jest mi toxic blagm nie bądź jak zero który dostał admina i każdemu muta za słowo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejty143 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 +REP AKTYWNY OGARNIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watazka Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Tak niezla benga miesieczna aktywny yes skandynawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikiMikxd Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Na tak +Aktywność +miły +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Na nie -mental -coś się powie na jego temat albo coś mu nie podpasuje to potem mści sie poprzez np fk -szybko sie denerwuje Najpierw wypadało by się ogarnąć a nie po tym jak dostaniesz stanowisko 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 kolejny raz z miczem się zgodzę haqu jeszcze jak ja grałem to przywalał się do wszystkiego, myślał ze jest panem. Błyszczał nie znajomością regulaminu i kazał mi nadawać kary innym na nie mental 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 15 Stycznia 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 20 godzin temu, Haqu napisał: , jak i również zmienić swoje zachowanie i podejście do innych graczy. Moment podania to nie jest czas na to, a wypowiedź sugeruje, że aktualne jest złe. Pierw wprowadź zmianę przed, a nie po podaniu. Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi