Skocz do zawartości

Podanie JB

Udostępnij

Haqu

Rekomendowane odpowiedzi

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198080863367/

Discord:  Haqu #4446

Nick na serwerze: Haqu / PL

Dlaczego warto dać mi szansę?:  Jestem aktywnym(170h) prawie w ogóle nie banowanym graczem . Chce wesprzeć administrację w pilnowaniu serwera, jak i również zmienić swoje zachowanie i podejście do innych graczy. 

Podczas grania szczególnie w ostatnim czasie jest wielu graczy, którzy postępują w brew regulaminowi z premedytacją. Cieżko tłumaczyć niektóre rzeczy z perspektywy gracza.

Będę adminem bardziej od trzymania dobrej zabawy na serwerze niż spin, korzystając z upomnień i kicków niż blokadami postepując jednak zgodnie z regulaminem serwera jak i admina.

Jeżeli któryś z graczy nie polubił mnie za moje zachowanie z perspektywy gracza chce uprzedzić iż jako admin nie będę stronniczy oraz nie wdawał się w niepotrzebne dyskusje jeśli zechcecie dać mi szanse.

Doświadczenie: Admin Jb 1.6, Admin JB cs:go, Opiekun JB do zamkniecia serwerowni łącznie 1,5 roku admina.

Od kiedy grasz w CS:GO?: 2014-2023

W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?:17-23

Linkhttps://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=W0hBUkRdIEhhcXUgLyBQTA%3D%3D&host=137.74.7.15:30050

Znajomość SM 5/5

Mikrofon: Tak

Mutacja głosu: Tak

Czy przeczytałem regulamin admina?: Tak

• Lubię to! 1

ja mam jedno ale bo tak srednio zmieniac swoje zachowanie dopiero jak dostaniesz admina , mogles to zrobic przed albo mozesz to zrobic przed 

ale i tak uwazam ze jakby ci wytlumaczyc co i jak to mozesz byc jednym z lepszych adminow w obecnym czasie 

:yes:

+ogar

+aktywnosc

+posiadanie mozgu 

+latwo sie uczy 

+doswiadczenie 

-czasami cie odklejalo ale to bylo kiedys i nie bylo to zbytnio uciazliwe dla mnie bo zawsze sie moglismy dogadac :HYPERS:

• Lubię to! 1

• Moderator
20 godzin temu, Haqu napisał:

, jak i również zmienić swoje zachowanie i podejście do innych graczy.

Moment podania to nie jest czas na to, a wypowiedź sugeruje, że aktualne jest złe. Pierw wprowadź zmianę przed, a nie po podaniu. 

Podanie odrzucone

Aplikacja została odrzucona.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności