ponczek Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Rodzaj: (Nowa rzecz) Opis: (Opisz na czym ma polegać zmiana) Dodanie komendy /votekick oczywiście nie dla normalnych graczy tylko dla svipow i moze dla vipow nwm Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: (Opisz jak zmiana według ciebie wpłynie na serwer)na serwerze jest duzo cheaterów a adminów brak może w końcu sytuacja z tym sie polepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 5 godzin temu, ponczek napisał: "na serwerze jest duzo cheaterów" i afków na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Można niby to wprowadzić tylko żeby nie można było kickowac adminów. Musiał by być dobry procent na to by głosowanie się udało np 90. żeby nie było sytuacji że se dla beki wywalają. Musiało by być wprowadzone też bany za bezsensowne wpisywanie tej komendy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 nie wiem czy sie da ale nie lepiej wprowadzic ograniczenie stania w miejscu ? przychodzi ci ostrzezenie o afk jezeli dalej ktos sie nie ruszy to wtedy go wyrzuca po jakims czasie jak masz /votekick to masz dobry przyklad z jb w ktorym gracze naduzywali /ctbanvote dla "zabawy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Nie bo będą się bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 W dniu 11.01.2023 o 06:06, inatimer napisał: przychodzi ci ostrzezenie o afk jezeli dalej ktos sie nie ruszy to wtedy go wyrzuca po jakims czasie to juz jest ale czesciej dostaje to powiadomienie jak przez 10 sekund na poczatku rundy sie nie ruszam, niz jak faktycznie jestem afk XDD ostatnio czesto dopiero co wchodze na serwer, wybieram team i juz mam potwierdzenie czy nie jestem afk pog na tak jak sie beda bawic to sie to wywali proste 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Jestem na tak -Cheaterzy i afkowicze beda wyrzucani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Podbijam temat Propozycja generalnie spoko, lecz najlepiej, żeby było min. 90% głosów na tak za wyrzuceniem i od 8 osób na serwerze. Ktoś tego nadużyje = ban do 2 godzin imo Tak jak Torut napisał, żeby nie było możliwości wyrzucenia Admina, lecz też dać mu dostęp do widoku kto rozpoczął głosowanie przez [SM]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Rozwiązane Sprawa została wyjaśniona. 1 Propozycja odrzucona tylko niemam opcji do odrzucania Przez Kvba, 12 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi