Skocz do zawartości

propka

Udostępnij

ponczek

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj: (Nowa rzecz)

Opis: (Opisz na czym ma polegać zmiana) Dodanie komendy /votekick oczywiście nie dla normalnych graczy tylko dla svipow i moze dla vipow nwm

Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: (Opisz jak zmiana według ciebie wpłynie na serwer)na serwerze jest duzo cheaterów a adminów brak może w końcu sytuacja z tym sie polepszy 

Można niby to wprowadzić tylko żeby nie można było kickowac adminów. Musiał by być dobry procent na to by głosowanie się udało np 90. żeby nie było sytuacji że se dla beki wywalają. Musiało by być wprowadzone też bany za bezsensowne wpisywanie tej komendy.

• Lubię to! 1

nie wiem czy sie da ale nie lepiej wprowadzic ograniczenie stania w miejscu ? 

przychodzi ci ostrzezenie o afk jezeli dalej ktos sie nie ruszy to wtedy go wyrzuca po jakims czasie 

jak masz /votekick to masz dobry przyklad z jb w ktorym gracze naduzywali /ctbanvote dla "zabawy" 

W dniu 11.01.2023 o 06:06, inatimer napisał:

przychodzi ci ostrzezenie o afk jezeli dalej ktos sie nie ruszy to wtedy go wyrzuca po jakims czasie 

to juz jest ale czesciej dostaje to powiadomienie jak przez 10 sekund na poczatku rundy sie nie ruszam, niz jak faktycznie jestem afk XDD

ostatnio czesto dopiero co wchodze na serwer, wybieram team i juz mam potwierdzenie czy nie jestem afk pog

na tak jak sie beda bawic to sie to wywali proste

• Lubię to! 1

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Podbijam temat 

Propozycja generalnie spoko, lecz najlepiej, żeby było min. 90% głosów na tak za wyrzuceniem i od 8 osób na serwerze. Ktoś tego nadużyje = ban do 2 godzin imo

Tak jak Torut napisał, żeby nie było możliwości wyrzucenia Admina, lecz też dać mu dostęp do widoku kto rozpoczął głosowanie przez [SM].

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności