inatimer Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Rodzaj: usuniecie rekawiczek z jb , badz naprawienie tego bledu Opis: sa modele ktore sie buguja jezeli sie zalozy rekawiczke , model tworzy po pare paskow i rozciaga sie on na cala mape Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł? latwo zauwazysz osobe zbuntowana + czasami mocno to przeszkadza w prowadzeniu (szczegolnie w zabawach) SS dla przykładu: Spoiler 1 1 SS dodany na prośbę autora Przez Tomgra, 11 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 tak ale nie kazde sie buguja moje sa normalne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Niektóre modele nie mają rączek też, więc można to zastąpić rękawiczkami. Miałem taki model i mi się rękawiczki nie bugowały, ale fakt jeśli ktoś ma z tym problem to grać się nie da, więc jestem na tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Na tak. Wywalić wszystko i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 19 Stycznia 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi