Snowey Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198402691433/ Discord: snowey#4467 Nick na serwerze: Snowey Dlaczego warto dać mi szansę?: Ponieważ chciałbym się spróbować w nowej roli na serwerze i pomóc akutalnej administracji Doświadczenie: Admin jb na innej serwerowni ( ponad rok) Od kiedy grasz w CS:GO?: 9lat W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: 14;00-24;00 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[HARD] Snowey/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 2/5 Mikrofon: TAK Mutacja głosu: TAK Czy przeczytałem regulamin admina? Tak 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 na tak +miły +/- ogarnia tak myślę spróbować nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 na tak +ogar +aktwynosc +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 a zapomnialem ze panowie wyzej sa w tym samym gangu i daja sobie na tak nie xd -nieogarnie jak bedzie sam i zacznie sie robic mlyn -krotkie podanie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziko Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Na tak +miły +aktwność +ogar +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zacznijmy od tego że najpierw masz reklamę innej sieci w historii nicków.. niby mała rzecz ale zauważalna.. do tego 0 poziom steam... Spoiler Miałeś admina na innej sieci serwerów, ale to nie powstrzymywało Cię przed łamaniem regulaminu ... w tym blokady za rasizm czy podpowiadanie. Spoiler Jeszcze nie dawno ktoś Cię zgłosił.. xD Spoiler A dodatkowo twoja aktywność jest 1/10 Spoiler Na nie 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 tak +miły +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Minusami na pewno jest to, że nie wiem czy będziesz w stanie ogarnąć serwer sam. W ct jako tako ogarniasz ale nie jest też świetnie. SB też nie jest czyste a i jesteś w hardach Plusem jest aktywność i to jaką jesteś osobą. Wydaję mi się że sobie poradzisz na tym stanowisku przy lekkiej pomocy ale z czasem ogarniesz. TAK 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Jestem na tak ! - jesteś w hardach + pomocny + aktywny + nie ma nigdy z tobą większych problemów dałbym szanse, do wyuczenia admin ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 17 godzin temu, kacperk49 napisał: - jesteś w hardach bardzo dobry argument myśle że zmiana gangu pomoze +wiek +pomaga jak trzeba (czy coś wytłumaczyć komuś czy coś z tym problemu nie ma ) +nie ma z nim problemów +na próbny jak najbardziej na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikiMikxd Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 (edytowane) Na tak +wiek +Miły +pomocny + Aktywność Edytowane 11 Stycznia 2023 przez MikiMikxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 12 Stycznia 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 coś grać przestałeś Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi