mxkaras Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/dynam1ter33/ Discord: dynamiter#1016 Nick na serwerze: dynamiter Dlaczego warto dać mi szansę?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem na to stanowisko) Gram na serwerze JB dosyć często, kiedy wchodzę i akurat widzę że nie ma żadnego członka z administracji, dzieje się po prostu jeden wielki syf, padają złe teksty na graczy, gracze są poniżani, wyzywani, wyśmiewani. CT robi dosłownie co chce (specfk, faworyzacja), dlatego ja chciałbym temu zaradzić, gdybym słyszał że gracze się wyzywają dałbym upomnienie jeśli to by nie zadziałało wlepiał bym mute, czy też gagi, nie jestem toksyczny, wybuchowy, czy też agresywny w stosunku do innych graczy, nie daje się wprowadzić w nie potrzebne konflikty. Doświadczenie: (Czy byłeś już gdzieś adminem? Jeżeli tak to przez jaki okres czasu) Byłem na serwerach Minecraft, w miarę duże pojęcie mam Byłem przez 2 lata na jednym serwerze Od kiedy grasz w CS:GO?: (np. Rok) Prawie 5 lat W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: 14/23 Link GT: (Statystyki spędzonego czasu na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki) https://www.gametracker.com/player/[Ninje] dynamiter/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Twoje umiejętności w SM według skali podanej niżej) 3/5 Mikrofon: (Tak / Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie Czy przeczytałem regulamin admina?: (Tak/Nie) Tak 1 Zmieniam Link GT na poprawny Przez asaso, 2 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 (edytowane) Nie -Toksyczność, Brak kultury osobistej i krzty pohamowania wobec innych graczy, liczne prowokacje, życzenie śmierci gdy tylko ktoś ci zwróci uwagę(Niestety, nie znasz wagi słów :/),-Jesteś jak tykająca bomba, ktoś nawet lekko zwróci ci uwagę a ty wybuchasz, jakbyś serwer traktował jako miejsce do rozładowania nerwów i możliwości zrobienia z kogoś słownego worka treningowego -Jako jeden z niewielu potrafisz w ciągu jednego dnia wyłapać 3 kary i to z taką długością(W drugi dzień świąt XD): Spoiler Tak naprawdę to chyba wystarczy, jedynym twoim plusem jest aktywność, ale przy tylu wadach nie ratuje to twojej sytuacji xD. Edytowane 3 Stycznia 2023 przez Matysiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 nie --nie ogar --toxic --3commsy w swieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 nie -toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Toksyczność/Brak mutacji Nie sądzę byś sobie poradził na ten moment na tym stanowisku, NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxkaras Opublikowano 3 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Życzenie śmierci ??? Nigdy nie dostałem commsa za coś takiego Czy jeśli zmienię swoje zachowanie, dojdzie mi mutacja, to dostanę szansę na to miejsce ? 1 Zakaz wypowiadania się pod swoim podanie // SPAM Przez xdar1uNqq, 3 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 nie toksyczny wątpię że sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 3 Stycznia 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi