Skocz do zawartości

Podanie na admina

Udostępnij

mxkaras

Rekomendowane odpowiedzi

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/dynam1ter33/

Discord: dynamiter#1016

Nick na serwerze: dynamiter

Dlaczego warto dać mi szansę?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem na to stanowisko) 

Gram na serwerze JB dosyć często, kiedy wchodzę i akurat widzę że nie ma żadnego członka z administracji, dzieje się po prostu jeden wielki syf, padają złe teksty na graczy, gracze są poniżani, wyzywani, wyśmiewani. CT robi dosłownie co chce (specfk, faworyzacja), dlatego ja chciałbym temu zaradzić, gdybym słyszał że gracze się wyzywają dałbym upomnienie jeśli to by nie zadziałało wlepiał bym mute, czy też gagi, nie jestem toksyczny, wybuchowy, czy też agresywny w stosunku do innych graczy, nie daje się wprowadzić w nie potrzebne konflikty.

Doświadczenie: (Czy byłeś już gdzieś adminem? Jeżeli tak to przez jaki okres czasu)

Byłem na serwerach Minecraft, w miarę duże pojęcie mam

Byłem przez 2 lata na jednym serwerze

Od kiedy grasz w CS:GO?: (np. Rok)

Prawie 5 lat 

W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: 14/23

Link GT: (Statystyki spędzonego czasu na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki)

https://www.gametracker.com/player/[Ninje] dynamiter/137.74.7.15:30050/

Znajomość SM: (Twoje umiejętności w SM według skali podanej niżej)

3/5

Mikrofon: (Tak / Nie) Tak

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie

Czy przeczytałem regulamin admina?: (Tak/Nie) Tak

• Haha! 1

Zmieniam Link GT na poprawny

Przez asaso,

:peepoWtf:

Nie

-Toksyczność, Brak kultury osobistej i krzty pohamowania wobec innych graczy, liczne prowokacje, życzenie śmierci gdy tylko ktoś ci zwróci uwagę(Niestety, nie znasz wagi słów :/),
-Jesteś jak tykająca bomba, ktoś nawet lekko zwróci ci uwagę a ty wybuchasz, jakbyś serwer traktował jako miejsce do rozładowania nerwów i możliwości zrobienia z kogoś słownego worka treningowego
-Jako jeden z niewielu potrafisz w ciągu jednego dnia wyłapać 3 kary i to z taką długością(W drugi dzień świąt XD):

Spoiler

image.thumb.png.d2b9c374e56adc863ea8622611abfcba.png

Tak naprawdę to chyba wystarczy, jedynym twoim plusem jest aktywność, ale przy tylu wadach nie ratuje to twojej sytuacji xD.

Edytowane przez Matysiak
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności