Skocz do zawartości

propka knife

Udostępnij

ponczek

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj: ( Modyfikacja istniejącej rzeczy) 

Opis: (Opisz na czym ma polegać zmiana) zmienic tak jak bylo ze m9 jest dla kazdego a talon dla vipow :'

Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: (Opisz jak zmiana według ciebie wpłynie na serwer) bylo to juz na serwerze i bylo git

Gdyby dać dla normalnego gracza wszystkie kosy to by właściciel sobie nie zarobił więcej na svipach bo znam sporo osób które kupują svipa pod skiny. Po zatem M9 zawsze był dla svipa, więc nie wiem w czym problem. Chyba że abudabi coś na chwilę zmieniał ale oprócz tego zawsze było tak. Nie potrzeba zmiany kos dla SVIP/VIP bo nigd nigdy nie narzekał.

• Lubię to! 1

1 godzinę temu, ToruT napisał:

Gdyby dać dla normalnego gracza wszystkie kosy to by właściciel sobie nie zarobił więcej na svipach bo znam sporo osób które kupują svipa pod skiny. Po zatem M9 zawsze był dla svipa, więc nie wiem w czym problem. Chyba że abudabi coś na chwilę zmieniał ale oprócz tego zawsze było tak. Nie potrzeba zmiany kos dla SVIP/VIP bo nigd nigdy nie narzekał.

Nie, to talon był dla Svipow/vipow a m9 dla wszystkich i dlatego taka propozycja bo m9 better than talon, ale tak jak Gracu pisał,  wszystkie kosy powinny być dla wszystkich.

Edytowane przez ponczek

• Moderator

Zakładając, że serwery miały te same kosy to na JB M9 jest darmowa, ale talon dla VIPów. Wydaję mi się, że było to zmienione, ale nawet Torut nie zauważył, bo ma SVIPa - żaden atak. 

Moim zdaniem może zostać jak jest, bo gracze f2p mają dostęp do "karambita"

Jestem na NIE.

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności