ponczek Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Rodzaj: ( Modyfikacja istniejącej rzeczy) Opis: (Opisz na czym ma polegać zmiana) zmienic tak jak bylo ze m9 jest dla kazdego a talon dla vipow :' Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: (Opisz jak zmiana według ciebie wpłynie na serwer) bylo to juz na serwerze i bylo git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) XD serio jest m9 dla vipa? prosze o zwolnienie tego kto to wymyslil na tak Edytowane 16 Grudnia 2022 przez bulimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Każdy gracz powinien mieć dostęp do Karambita,M9,butterflaya nie tylko VIPY/SVIPY 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Gdyby dać dla normalnego gracza wszystkie kosy to by właściciel sobie nie zarobił więcej na svipach bo znam sporo osób które kupują svipa pod skiny. Po zatem M9 zawsze był dla svipa, więc nie wiem w czym problem. Chyba że abudabi coś na chwilę zmieniał ale oprócz tego zawsze było tak. Nie potrzeba zmiany kos dla SVIP/VIP bo nigd nigdy nie narzekał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 18 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, ToruT napisał: Gdyby dać dla normalnego gracza wszystkie kosy to by właściciel sobie nie zarobił więcej na svipach bo znam sporo osób które kupują svipa pod skiny. Po zatem M9 zawsze był dla svipa, więc nie wiem w czym problem. Chyba że abudabi coś na chwilę zmieniał ale oprócz tego zawsze było tak. Nie potrzeba zmiany kos dla SVIP/VIP bo nigd nigdy nie narzekał. Nie, to talon był dla Svipow/vipow a m9 dla wszystkich i dlatego taka propozycja bo m9 better than talon, ale tak jak Gracu pisał, wszystkie kosy powinny być dla wszystkich. Edytowane 18 Grudnia 2022 przez ponczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 18 Grudnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Ja proponuję żeby po prostu Talona dać dla VIPów, a M9 zostawić tak, jak jest Kosy dla VIPa: Spoiler Karambit Nóż Motylkowy Bagnet M9 Szpon (Talon) Nóż szkieletowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Jest git nie ma co zmieniać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 19 Grudnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zakładając, że serwery miały te same kosy to na JB M9 jest darmowa, ale talon dla VIPów. Wydaję mi się, że było to zmienione, ale nawet Torut nie zauważył, bo ma SVIPa - żaden atak. Moim zdaniem może zostać jak jest, bo gracze f2p mają dostęp do "karambita" Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi