realfejmior Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)moje Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) NadeNo Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Nade noo Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Redżi respi w bramce i zabija znowu zrespil mnie w bramce i tym razem nadeno zabil i zrobili na mnie 2 spec fk pozniej napisalem kubie czy da ctbana za spec fk gdy sam admin kuba to widzial ale napisal on ze im nie da Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB Data i godzina zdarzenia:20:50 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)jb_new_chernobyl runda 2. 3 Dodaję rundy Przez asaso, 15 Grudnia 2022 Zmieniam tytuł oraz oskarżonych. Przez xdar1uNqq, 16 Grudnia 2022 Poprawki w "zeznaniach" Przez asaso, 16 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Widziałem moment tylko, gdy nadenoo cie zabija bo byles w bramce zbugowany wiec dobrze, ze cie zabil bo miales tak stac cala runde czy co XDDDDD 1 W zasadzie, to spam - wszystko to jest na demku. Przez asaso, 15 Grudnia 2022, edytowane 15 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Redzi robi pierwszą reakcje na bycie pomocnikiem (ctkiem) wygrywa Fejmik; tlumaczy zasady, daje zakaz bicia kosą i rzuca Fejmikowi kałacha. 23:43 - po włączeniu setffa Fejmik zabija 10osob Fejmik dwa razy buguje fk i respi sie z innymi (zostaje zabijany i słusznie bo wg zasad gry miał pomagać ctkom.) Redzi chciał kreatywnie poprowadzić, Nadeno nic nie zrobił. a Admin respił tych którzy zostali zabici. Fejmik - 60ban - wpisywanie bezpodstawnych fk Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Edytowane 16 Grudnia 2022 przez bulimek 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi