realfejmior Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach)FejmioR Imię: Miki Wiek:13 (za 3 miesiace 14) Dlaczego ja mam otrzymać rangę Redaktora?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jest to ranga idealna dla mnie ranga poniewaz nie bede mogl nikomu nic nie zrobic Jakie treści planujesz dodawać?: (Wykaż się kreatywnością, napisz co nowego dodasz do naszej redakcji)Nie bede ukrywal nie mam teraz planu na jakies nowe zabawy narazie bede sie skupial na dokonczeniu starych zabaw ale kiedys zrobie nowa zabawe Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy)Gdy trzeba sie przylozyc to jestem pracowity rowniez staram sie byc kreatywny przy dawaniu szybkich strzalow Kontakt: (Link do profilu steam, discord tag) dc fejmior#0260 steam-steamek es Edytowane 10 Grudnia 2022 przez FejmioR Poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 no niech bedzie na tak przyda sie nowy redaktor wiec git +dobre podanie +aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 11 Grudnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi