antos Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Nick: ❤ω3αℓℓу❤ Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Mam dobre doświadczenie, na serwerze jest pełno troli którzy przychodzą na serwer i wyzywają bądź kogo kto zwróci im uwage, co denerwuje graczy (a oni nie chętnie przychodzą tam grać) Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na hns#2, obecnie mam admina na only awp Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata/prawie 3 W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 18-22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/❤ω3αℓℓу❤/185.40.196.238:30025/, aktwyność nie jest najlepsza ale obiecuje, że będzie wyśmienita! Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/E12311/ Mikrofon: tak (mutacja) Czy przeczytałeś regulamin Admina?: kilka razy/tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 +/- wiek +/-gt +sm Można dac szanse Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Hmm wiek i gt nie zachwycają ale dałbym ci szansę. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 -gt nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 NIGDY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 na nie, cienka aktywnosc, nie jestes zbytnio ogarniety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Arenki>Ludzie którzy mają nawe 30-40lat. Na NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 No sorry ale, szanujmy się twoja aktywność to... Sam wiesz jak jest, dobij chociaż te 700 niech nawet będzie i te 600 no ale 300 no halo jak na razie jestem na NIE? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 GT słabe odrzucam podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi