XanaX Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199204024651/ Discord: XanaX#4740 Nick na serwerze: XanaX Dlaczego warto dać mi szansę?: Jest to coś nowego dla mnie chce spróbować będzie to mój pierwszy admin poduczę się jeszcze i staram się żeby nie dostawać żadnych banów itp. Oraz jestem aktywny na hns i mam czas Doświadczenie: Nie ma chce żeby to był mój pierwszy raz i żebym się poduczył od innych i na następny raz będę gotowy Od kiedy grasz w CS:GO?: 2/3 lata W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: od poniedziałku do piątku 13-22 sobota 8-23/24 niedziela 9-22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/XanaX/146.59.31.130:27015/ Znajomość SM: 2/5 Mikrofon: tak Mutacja głosu: nie Czy przeczytałem regulamin admina?: tak 1 1 Dodaje GT Poprawiam skale SM v2 Przez xdar1uNqq, 6 Grudnia 2022, edytowane 8 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 (edytowane) nie nie ogar sm 1 XD Nie bedzie Edytowane 6 Grudnia 2022 przez #$Monster$# 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 nie nieogar +aktywność -wiek pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidding Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 +aktywność na tak 1 W podaniach należy wyraźnie zaznaczyć swoje stanowisko, czy jest się ,,za przyjęciem", czy "za odrzuceniem" kandydata na stanowisko admina. Zgłoś post. Przez xdar1uNqq, 6 Grudnia 2022 Post edytowany na prośbę autora Przez Tomgra, 6 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Na (jestem za przyjęciem) +chęci +aktywność dałbym chłopakowi szanse, jeśli zaznajomi się dokładnie z regulaminem HnS, nie będzie miał wielkich problemów z ogarnięciem serwera. Stara się itp, ja kibicuje! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikiMikxd Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Na Tak +Aktywność -Wiek +Uczy się od adminów Dałbym szanse mu chociaż na tydzień a jak dobrze pójdzie to ogólnie dałbym mu pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alan Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 -wiek +aktywnosc -doswiadczenie temat troche skomplikowany ale można by było spróbować o ile głos nie jest problemem, tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 nie -sm -doswiadczenie -mutacja +aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 (edytowane) na znam osoby ktore bardziej od niego nie nadaja sie a jednak +checi +aktywnosc -wiek -doswiadczenie Edytowane 7 Grudnia 2022 przez inatimer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfest38 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 nie -sm -doswiadczenie +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiedz Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Niestety na NIE -znajomość SM +chęci +aktywność Nie widzialem ciebie na poprzedniej edycje HnS wiec jestes najprawdopodbniej nowym graczem, niestety moglbys miec problemy z pomaganiem innym. Radze ci sprobowac gdy podanie nie zostanie przyjete napisac je wtedy gdy bardziej zaznajomisz sie z komendami itp. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Na NIE -sm -doświadczenie -wiek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 na tak -doświadczenie, ale pewnie sie szybko wyuczy +aktywność +chęci +starania +wiek(każdy jest idealny) +lubiany +miły +spokojny +niekonfliktowy +opanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Na /okres próbny +aktywność +chęci/starania +bez konfliktowy +/-sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 8 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 miałem skale 2 a nie 1 tylko że dariun mi zmienił jak coś ale ok 1 1 Zakaz wypowiadania się pod swoim podanie / SPAM ps. Podałeś skale 2/10, czyli starą, a w starej miałeś aktualne 1/5 Przez xdar1uNqq, 8 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Jak na razie to na Nie. -mutacja -wiek -doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niequerq Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Na nie. -wiek -mutacja -doświadczenie -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 NA TAK! myślę, że można dać szansę +chęci + ogarnięty jak na swój wiek -mutacja ( ale głosu nie ma uciążliwego) +bezkonfliktowy serio dałbym szanse widać jak mu zależy to czemu nie przecież zawsze można wrzucić dengu ;)) pozdro ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi