XanaX Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199204024651/ Discord: XanaX#4740 Nick na serwerze: XanaX Dlaczego warto dać mi szansę?: Próbowałem kilka razy niektórzy nawet nie czytali podań i odrzucali, chciałbym żeby chociaż raz ktoś dał mi szansę i żebym mógł spróbować. Jak by mi nie wyszło to spytał bym się jak to poprawić i próbował bym jakby ktoś tylko chciał mi dać kiedykolwiek szansę bo zawsze tak jest że młodszy to od razu gorszy i nic nie wie to nie ma co dawać szans 😢. Doświadczenie: Nie byłem nigdzie adminem chce żeby to był mój pierwszy niezapomniany i nie pierwszy raz gdzie będę mógł mieć okazje pełnić taką role jak admin. Od kiedy grasz w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: od poniedziałku do piątku 13-22 sobota 8-23/24 niedziela 9-22 Link GT: https://www.gametracker.co m/player/[WHITE] XanaX/137.74.7.15:30050/ to jest link do GT z jailbreaka ponieważ HNS jeszcze nie wystartował ale obiecuje że jak będą grały jakieś osoby to ten czas będzie taki sam jak na JB Znajomość SM: 2/10 to mój pierwszy raz więc będę się jeszcze uczyć i podpytywać. Mikrofon: tak Mutacja głosu: nie Czy przeczytałem regulamin admina?: tak 3 1 Przeniosłem temat do odpowiedniego działu. Przez Tomgra, 27 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 27 Listopada 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Serwer jeszcze nie wystartował, a ty już piszesz podanie - niepoprawny link GT; - aplikant musi aktywnie grać na serwerze; - zakazane jest ciągłe pisanie tych samych tematów (polecam przeczytać ze zrozumieniem): Spoiler 5. Zakazane jest pisanie ciągle tych samych tematów/wypowiedzi na jeden temat (np. Ciągłe składnie podania na to samo stanowisko, pomimo, że zostało odrzucone, bo kandydat nie spełnia wymagań) - W przypadku odrzuconej aplikacji na dane stanowisko przez właściciela sieci, moderatora, opiekuna lub major admina, kolejne podanie można złożyć najwcześniej po upływie 1. tygodnia. (W stosunku do stanowiska administratora ograniczenie obowiązuje na wszystkich serwerach) Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi