Shary Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Otóż tak , na arence znalazłem się 2 lata temu zacząłem grać na v1 byłem takim leszczem który nic nie umiał hah ,poznałem dobrych przyjaciół z którymi mam kontakt mimo to że tam nie grają po v1 postanowiłem grać na v2 po 30min zaakceptowali mnie szybko mówili żebym dał podanie na admina po sądzili że się nadaje to złożyłem podanie i otóż to się stało zostałem adminem byłem bardzo pod jarany ale przypomniało mi się że mam dużo min na retakes to postanowiłem tam wrócić i też tam dać podanie lecz te 2 adminy nie były jedyne miałem również admina na prop hunt kiedy jeszcze był dostałem go bez podania ponieważ vasto_lorde był bardzo spoko gościem a teraz to jestem zwykłym graczem naszej kochanej arenki która ma dużo zalet ale również wad jest to spaniała sieć serwerów gdzie są świetni ludzi z którymi się fajnie gada ale wada jest że neva nie ma zasłużonego ale oprócz tego są też chamsy ludzie ale sądzę arena to naprawdę jest czymś więcej niż rodzina 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dobra opinia I guess. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Ciekawa opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dobra opinia, jednakże troszkę stylistycznie kuleje, bo wszystko napisane jednym ciągiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Spoko opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 26 minut temu, Shary napisał: wada jest że neva nie ma zasłużonego daje like 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 spoczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Fajna opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 fajniutka opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi