Haqu Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198080863367/ Link do steam oskarżonego : https://steamcommunity.com/id/Rastafari_/ Nick oskarżonego: Rastafari Opis sytuacji: Na Freeday'u gdy do zabawy jest wolna cała mapa Fejmior z 3 innymi Terrorystami lecą do mnie na strefach by mnie zabić, jako grupa buntowników robią akurat strefy w moją strone będąc w grupie. Jest to grupa buntowników więc ginę w odległosci 4m od 3 z kolei fejmiora z braku umiejętności zabicia 4 naraz zbuntowanych TT. Odradzając się wiem kto jest buntownikiem a nie wiem kto ma broń, więc jednym fullauto zabijam buntownika z grupy z bronią, następnie innych terrorystów ze zbuntowanej grupy. Po akurat zabiciu fejmiora wyjasniam od razu że był on w zbuntowanej grupie (demko) (to tak jakby ktoś cie zabił odradzasz się i zabijasz zbuntowanego tt który cie zabił) Na demku widać jak inny CT strzela do Fejmiora ponieważ jest w zbunotwanej grupie Mimo iż fejmior respi się w tej samej sekundzie i tak dostaje bana od admina Rastafari na 3 godziny za zabicie buntownika. Po napisaniu do admina admin twierdził iż jest to spec freekill Serwer:JB Data i godzina zdarzenia: 20.11.2022 17:00 Jb_urwis Dowody: demko - Freeday na mapie podanej wyżej. EDIT: Tutaj wystarczy postawić pytanie, czy fejmik był zbuntowany Tak- Mogłem go zabić Nie - Mogłem go zabić Jeżeli uważasz, że TT który w takim tempie na strefach ze spadochronem zbliża się do ciebie z grupą 3 innych TT którzy robią dokładnie to samo na FREEDAY'U podczas gdy mają do wyboru strefować w takim tempie w jakie kolwiek inne miejsce na mapie wybrali akurat to i ginę w odległosci widzianej na sc, i uważasz, że to nie buntownik tylko randomowy tt to Do zamknięcia. 3 Film jest prywatny, jak więc mamy uznać go jako dowód? Przez asaso, 20 Listopada 2022 Edycja dodana na prośbę autora Przez Tomgra, 20 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 20 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Z powodu odwrotu fejmiora z klipa który mnie zbanował musze podać demko- 17:00 JB_urwis 1 runda freeday moment mojej smierci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 (edytowane) Spoiler 6. Więzień może zostać zabity za: Posiadanie broni palnej. Posiadanie granatów zapalających i zaczepnych. Podchodzenie za blisko do strażnika. Uciekanie lub ukrywanie się przed strażnikami. Bunt, jednak prowadzący może udzielić mu zgody na powrócenie. Nie wykonywanie poleceń prowadzącego Wejście do GunRooma oraz blokowanie wyjścia z niego. W regulaminie nie ma żadnej wzmianki o tym, że więzień może zostać zabity za przebywanie z zbuntowaną grupą Podczas gdy fejmior leciał za terrorystami nie był wystarczający blisko ciebie żebyś mógł uznać to za bycie zagrożonym spec fk.mp4 Brak żadnej broni, brak próby buntu, brak podstaw do zabicia fejmika, ale jak to twierdzisz za przebywanie z zbuntowaną grupą możesz zabić więźnia. Edytowane 20 Listopada 2022 przez rastafari 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi