TiFu Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Nick: TiFu Nick oskarżonego: Koncu Serwer: ts3 Opis sytuacji: Koncu cały czas puszcza bindy, krzyczy, wyzywa każdego bez powodu i wgl odwala mu. Nadużywa też rangi szlachta. Serwer: ts3 Dowody: + mogą to potwierdzić @Studziak, @Paula, @DecoyPRO, Zakaz obrażania drugiej osoby, jeśli jej to przeszkadza - ban do 3 godzin Zakaz puszczania muzyki na kanałach publicznych - ban do 24 godzin 2019-04-07 00-13-47.mp4 3 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Potwierdzam zaistniałą sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paula Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Również potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 No troche zwyzywal. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Wiem że mnie nie było na tym ts ale jak słyszałem co Paula mówi i wiem jak się koncu odzywa na HNS jak nie miał mutacji to nie zgrywał takiego kozaka a teraz jak ma mutacjie to taki Kozaczek teraz z niego 1 1 4 Skarga Ciebie nie dotyczy, spam. Przez raven, 7 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) "frajer" jedno to bez przesady XD Ja puściłem może 2/3bindy, a lepiej przyjrzyjcie się na Borgio/Studziak Mogliście nie wbijać DO MNIE na kanał, nikt wam nie kazał. @EDIT Dodam, że Decoy ciągle wyzywał, co słychać, ukarać. Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez Koncu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Nie zdążyłem nagrać jak wcześniej cały czas puszczałeś bindy ale mogą to potwierdzić te osoby co siedziały wtedy na kanale 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 3 godziny temu, Koncu napisał: "frajer" jedno to bez przesady XD Ja puściłem może 2/3bindy, a lepiej przyjrzyjcie się na Borgio/Studziak Mogliście nie wbijać DO MNIE na kanał, nikt wam nie kazał. @EDIT Dodam, że Decoy ciągle wyzywał, co słychać, ukarać. Ojojoj to nie pierwszy raz gdy używasz bindy a gdy ja użyłem 5 razy to nikogo to nie irytowało jak twoje bindy, na których jest @Paulai ciągle je puszczasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DecoyPRO Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Studziak, Koncu oraz Brogio zostaną odpowiednio ukarani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi