Lucy Opublikowano 19 Listopada 2022 Udost臋pnij Opublikowano 19 Listopada 2022 (edytowane) Kr贸tka przyjemna skarga. 聽 Link do steam:聽Ja Link do steam oskar偶onego:聽ziko聽szopen聽 Nick oskar偶onego:聽 Z1ko,聽Shoppen.聽聽 Opis sytuacji: No c贸偶, podobnie jak w skardze poprzedniej聽admini robi膮 sobie drzemk臋. Gracz o nicku Maurice (obecny zapewne 90% lub nawet wi臋cej czasu mapy w CT) nie zbyt ogarnia艂 gr臋 jako stra偶nik/prowadz膮cy.聽 W rundzie przy wyniku 1:4 wyda艂 polecenia, kt贸re p贸藕niej odwo艂a艂, ale si臋 poprawi艂 m贸wi膮c aby艣my ustawili si臋 na czarnej linii przed celami. Jeden z graczy 呕ycie to bul ustawi艂 si臋 na owej linii, ale po jaki艣 5 s od ustawienia zgin膮艂 za "totalny bezruch do odwo艂ania", kt贸rego nie by艂o.聽 Po wpisaniu komendy !freekill przed gracza, Admin Shoppen zapyta艂 si臋聽 czy zosta艂 nie s艂usznie zabity. Przekaza艂em adminowi wiadomo艣膰 i偶 zosta艂 zabity on bezpodstawnie i gracz, kt贸ry go zabi艂 nie ogarnia. Admin lekko si臋 wzburzy艂 oraz odpowiedzia艂 i偶 pyta艂 si臋 ct (Ct, kt贸ry zrobi艂 fk nie odezwa艂 si臋 do ko艅ca rundy聽 od momentu zabicia tt). Po us艂yszeniu s艂贸w admina przekaza艂em mu jeszcze raz, 偶e zgin膮艂 bezpodstawnie i widzia艂em jak zgin膮艂, poniewa偶 by艂em obok niego. Ale nasz admin mia艂 wywalone. P贸藕niej troszk臋 mnie ponios艂o oraz wypowiedzia艂em kilka nie potrzebnych s艂贸w (Mog臋 otrzyma膰 kar臋 za moje czyny je艣li UBT/ACT tak zdecyduje). Do momentu mojego wyj艣cia z serwera gracz Maurice nie otrzyma艂 kary. Admin Z1ko to g艂贸wnie spanko.聽 Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 16:23 Dowody: Demko z mapy jb_moonjail_v2 runda 1:4聽 聽 Spoiler Ps. Nie zn臋cam si臋 nad adminami聽. Ja bardzo ich lubi臋 bardzo (tf). 聽 Edytowane 19 Listopada 2022 przez Asko 1 1 1 Maurice dosta艂 ctbana o 16:33. Na moment pisania skargi by艂 on ju偶 nadany Przez asaso, 19 Listopada 2022 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Shoppen Opublikowano 19 Listopada 2022 Udost臋pnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Asko, skoro piszesz takie skargi odnosz膮c sie najcz臋sciej regulaminem to powiniene艣 wiedzie膰 偶e jako admin nie powinienem si臋 s艂ucha膰 TT, a zw艂aszcza ciebie, ostatnimi czasy bardzo lubisz nagina膰 regulamin pod swoj膮 osob臋 i dopiero kiedy to tobie co艣 nie pasuje to reagujesz umniejszaj膮c administracji. 聽 Nie by艂em 艣wiadkiem FK gdy偶 na POV gracza kt贸rego akurat spectowa艂em nie by艂o wida膰 zaj艣cia. 聽 Maurice聽 zosta艂 nadany ctban na 120min -Nie ogarniasz (poducz si臋).聽 聽 1 1 1 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
asaso Opublikowano 19 Listopada 2022 Udost臋pnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Shoppen, nie m贸w podczas wydawania polece艅 przez wardena pls na mute dla a艣ki troche za ma艂o, szczeg贸lnie jak na jego sb. ten maurice( czy jakos tak) dostal pozniej ctbana wi臋c premium ( nieogarnianie jest z tego co wiem do 90 minut ale to nie o tym) Na demku kto艣 nadu偶ywa艂, krzycza艂 po jednej literce co艣tam - brak reakcji i takie tam. Z1ko jedynie si臋 wkurza艂 na gierke i nie reagowa艂 na powyzsze@ xdar1uNqq shoppen prawid艂owa reakcja z freekillem; ziko spanko; shoppen troche spanko, ale mniej nw nie ma rozpiski bo nic sie nie dzia艂o na demku 1 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 19 Listopada 2022 Moderator Udost臋pnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Skarga zosta艂a odrzucona. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz zg艂o艣 ten post. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi